Ukens Smil uke 35

Hei! 🎶

Takk for en fin øvelse på tirsdag! Det var gøy å starte opp å synge igjen! Hyggelig med to nye sangere også! Velkommen til dere! Håper det frister å bli med oss videre!

Til tirsdag er det øvelse igjen, også denne gangen er det åpen øvelse. Da skal det komme en ny dame til, Vibeke, men vi krysser fingrene for at det kommer enda flere nye, som er nysgjerrige på hvordan det er å synge i kor. Kjenner du noen du tror vil like å synge med oss, er det bare å be dem med! Og del gjerne om igjen og om igjen informasjonen om den åpne øvelsen, som nå ligger ute på Facebook.

Vi fortsetter å øve på repertoaret til konserten, og Grigory har allerede lagt ut ny, spennende informasjon på hjemmesiden. Til tirsdag skal vi øve på: «Dalakopen», «Fly me to the Moon», «Sumarnatta» og «Into the Night». Jeg regner med at alle som sang i koret før sommeren, allerede har disse notene, men er du ny og ikke har mulighet til å printe ut selv, er det fint om du gir meg beskjed!

Vi ønsker selvsagt full sal på konserten vår, så vi må alle bidra med å markedsføre konserten! Snakk om den til alle du møter og tips om at billettene ligger ute for salg! Vær også flinke til å dele, dele, dele det som legges ut på Facebook!

I forbindelse med markedsføringen av konserten, skal vi ta et nytt bilde av koret. Det skal skje førstkommende tirsdag på øvelsen. Konserten heter jo som alle vet «Into the Night», og Grigory har tenkt at antrekket vårt skal passe til temaet. Han tenker derfor at vi på konserten skal kle oss «litt mørkt og rått, f. eks skinnjakker (for de som har det), kanskje litt 80/90 talls stil, ikke penklær». Så på bildet vi skal ta nå til tirsdag, er det fint om vi alle prøver å kle oss litt mørkt (det behøver ikke være det samme som du tenker å ha på deg på konserten). 

Minner om at vi skal ha dagseminar på Høyås lørdag 9/9. Vi har pleid å ha medlemsmøte etter seminaret, men føler at mange synes det er for slitsomt å ha møte da. Styret har derfor tenkt at vi denne gangen bare gjennomfører medlemsmøte hvis det kommer inn saker som ønskes tatt opp. Så hvis du har noe du ønsker å ta opp på møtet, er det fint om du sender en mail til en av oss i styret.

En viktig beskjed ang julekonserten: Dessverre kan ikke Grigory dirigere oss den 10/12, slik planen var. Han er dessverre opptatt alle søndagene før jul, så nå jobber styret med å få på plass en annen dag for julekonsert. Vi har ikke fått svar fra kirken ennå, men har i første omgang hørt om kirken er ledig enten torsdag 7/12 eller torsdag 14/12. 

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees å høres vi til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️