JuleferieSmil

Hei! 🎶🎶

Takk til alle som var med på julekonserten i går! Det ble en fin konsert! Ja, noen små feil gjorde vi, men alt i alt ble konserten veldig fin! Jeg har i hvert fall fått mange rosende tilbakemeldinger fra publikum! Thor har allerede lagt ut noen opptak fra konserten på Facebook. Han vil legge ut flere etter hvert.

Takk til dere alle for innsatsen! Takk til alle som hjalp til både før og etter konserten med alt fra planlegging, pynting og rydding til frakt av dirigent og pianist! Og takk til Grigory som tålmodig har øvd med oss frem mot konserten!

Her er en hilsen og gode ord fra Grigory:

Hei!

Takk for strålende konsert! Jeg er meget fornøyd med korets innsats. Jeg vil si det er et godt tegn at vi gjorde noen småfeil her og der. Det betyr nemlig at vi våget å ta sjanser, og at vi ikke hadde fokuset på å gjøre alle stykkene likegyldig ok, men heller å fylle dem med mening og slagkraft, noe jeg synes musikk egentlig handler om. Det ble ingen blodfattig konsert, og det kan vi være stolte av!

Det var noen som spurte meg om hva jeg likte best på konserten, og der og da svarte jeg at alle sangene hadde sine styrker og svakheter. Jeg er fortsatt enig med meg selv, men nå som jeg har fått tenkt meg litt om, husker jeg at jeg stod med frysninger på ryggen gjennom store deler “Himlen i min favn”. Den gjorde dere helt magisk!

Ellers bra innsats på Tomorrow (må sies at det IKKE var deres feil at det gikk noe gæli på den, men ikke si det til noen 😉 ), og ikke minst fremragende fremførelse av Hallelujah! Wow. Medalje til alle 😊

God jul og hvil stolt på deres laurbær!

Vennlig hilsen

Grigory

Nå er det juleferie frem til tirsdag 3/1-2023. Da starter vi opp igjen, samme øvested og samme tider som nå i høst! Det kommer etter hvert informasjon om hva vi skal starte opp å øve på.

Så en viktig melding ang julaften: Kolbotnkoret har en lang tradisjon med å bidra med to sanger ved kl 15.00 gudstjenesten i Kolbotn kirke på julaften. Dette har vært en gjenytelse for å få bruke Kolbotn kirke til våre julekonserter. 

Dessverre må jeg meddele dere at vi i år ikke klarer å stille med et kor på julaften. Jeg har derfor vært nødt til å gi beskjed til kirken at vi ikke kommer i år. Mange har svart at de ikke kan, og noen har fortsatt ikke svart i det hele tatt, men de som har svart positivt, utgjør 6 sopraner, 1 (kanskje 2) alter, 0 tenorer og 1 bass, og det er dessverre ikke et kor. 

Det er trist, og kanskje ble dette slutten på en lang tradisjon. Kirken må nå finne noen andre som kan bidra med et musikalsk innslag på denne gudstjenesten, så det er jo mulig at noen andre nå overtar vår plass heretter. Det kan også medføre at vi kanskje nå må begynne å betale for å ha julekonsertene våre i Kolbotn kirke. 

Men altså, det blir ikke noen sang av Kolbotnkoret i Kolbotn kirke på julaften i år!

Så en viktig melding ang den nye hjemmesiden vår:  Dere må nå alle prøve å logge dere inn på den nye hjemmesiden vår   https://kkoret.no

Du kan gjøre det på mobiltelefonen, pad eller PC/Mac.

Trykk på lenken 

Logg inn med brukernavn og passord. Det gjør du slik:

Brukernavn er de to første bokstavene i fornavnet ditt og de to første i etternavnet ditt, alle bokstaver er små, f eks er mitt: anbe

Passordet er: Kolben123

Brukernavnet er fast og kan ikke forandres. 

Passordet kan brukes flere ganger, men du bør endre det til ditt eget. Du må være innlogget for å endre passordet. 

Passordet endrer du ved å trykke på der det står «Hei, navnet ditt» oppe i høyre hjørne etter du har logget deg på. 

Trykk så på «Rediger profil».

Rull ned til der det står «Angi nytt passord»

Skriv inn nytt passord og trykk på «oppdater profil» i den blå ruten nederst på siden. 

Om du ser noen feil eller mangler i opplysningene som allerede ligger på siden din, kan du forandre dem, men husk alltid å avslutte med å trykke på «oppdater profil».

Fint om du også fyller inn navn og mobilnummer på en pårørende. Det er egne felt for det på siden din. Avslutt med «oppdater profil» for å lagre det du har lagt inn.

Når du er ferdig å redigere siden din, trykker du der det står «Kolbotnkoret» oppe i venstre hjørne. Da kommer du tilbake til startsiden, og så er det bare å «gå på oppdagelsesferd» på den nye hjemmesiden. Lykke til!

Om det er noe du lurer på eller ikke får til, kan du spørre Thor eller meg, så skal vi prøve å hjelpe deg.

Etter jul vil Ukens Smil kun publiseres på hjemmesiden. Dere vi fortsatt få den ukentlige mailen med Ukens Smil, men den vil da bare inneholde en lenke, som fører dere inn på hjemmesiden og til Uken Smil. 

Oversikt over vårens øvelser ligger inne på hjemmesiden, men slik ser den ut:

Tirsdag   3/1: Oppstart etter juleferien

Tirsdag 10/1: Åpen øvelse

Tirsdag 17/1: Åpen øvelse

Tirsdag 24/1: Vanlig øvelse

Tirsdag 31/1: Vanlig øvelse

Tirsdag   7/2: Vanlig øvelse

Tirsdag 14/2: Vanlig øvelse

Tirsdag 21/2: Vinterferie

Tirsdag 28/2: Vanlig øvelse

Tirsdag   7/3: Vanlig øvelse

Tirsdag 14/3: Vanlig øvelse

Tirsdag 21/3: Vanlig øvelse

Tirsdag 28/3: Vanlig øvelse

Tirsdag   4/4: Påskeferie

Tirsdag 11/4: Vanlig øvelse

Tirsdag 18/4: Vanlig øvelse

Tirsdag 25/4: Vanlig øvelse 

Tirsdag.  2/5: Vanlig øvelse

Tirsdag.  9/5: Vanlig øvelse

Tirsdag 16/5: Vanlig øvelse

Onsdag 17/5: 17. mai program

Tirsdag 23/5: Vanlig øvelse

Tirsdag 30/5: Vanlig øvelse 

Fredag 2/6 til søndag 4/6: Kortur til Fredrikstad

Datoer for årsmøtet og vårens dagseminar med medlemsmøte er ikke satt ennå.

Men følg med på mail/hjemmesiden for det vil etter hvert komme mer informasjon om planene for våren. 

En riktig GOD JUL ønskes dere alle fra Anne! 🌟

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️