Ukens Smil uke 1

Hei! 🎶🎶

Da er vi kommet til den siste dagen i 2022! Håper du har hatt en fin julefeiring og at nyttårskvelden også blir hyggelig!

Allerede førstkommende tirsdag den 3/1-2023 starter vi opp med øvelser igjen. Vi øver som før i Salong 1 i tredje etasje i Kolben, tirsdager fra kl 18.45 til kl 21.15.

Her kommer første Ukens Smil, sendt som lenke til deg via hjemmesiden. Når du åpner lenken, kan du lese Smilet, men du må logge deg inn for å finne noter og annen informasjon. Logg deg inn ved å bruke brukernavnet ditt og passordet Kolben123. Brukernavnet ditt er de to første bokstavene i fornavnet ditt og de to første bokstavene i etternavnet ditt, alle bokstavene må være små (for meg blir det for eksempel anbe).

Grigory har satt opp et forslag til sanger vi skal jobbe med i løpet av våren. Her er oversikten:

0. Dalakopen
1. En natt forbi (blant Helens sanger)
2. I en natt så klar og kald (blant Helens sanger)
3. Into the night
4. Månens elev (blant Hs sanger)
5. Gabriellas song
6. Fix you
7. Fly me to the Moon

ex. Blackbird
ex. Moon River
ex. Sumarnatta

De sangene vi skal starte med nå til tirsdag er: «Dalakopen», «En natt forbi», «Månens elev», «Gabriellea song» og «Fix you». Hvis du har sunget noen av disse sangene tidligere, så vær snill å finne frem notene du har fra før. Har du mulighet til å printe ut noter, så finner du notene her på hjemmesiden. Det er flere muligheter til å finne notene, men du må være logget inn for å få tilgang til notene. Her er mulighetene du har:

1: Du kan trykke på 03.01.2023 under «Kommende aktiviteter» på forsiden. Da får du opp oversikten.

2: Du kan trykke på «Hva Skjer» i menyen, og så på «Kalender» og deretter på datoen 3. januar. Da får du opp oversikten.

3: Du kan trykke på «Hva skjer» i menyen, og så på «Øvingsplan», og deretter på «Hent øvingsplan». Da får du opp oversikten.

Håper du finner notene og får printet dem ut! Håper også alle nå har forsøkt å logge seg inn på den nye hjemmesiden vår og gått litt på oppdagelsesferd der inne! Det er fortsatt mange som ikke har lagt inn navn og mobilnummer til pårørende. Håper de som fortsatt ikke har gjort det kan prøve å få gjort det snart! Er det noe som er vanskelig eller du ikke får til, så vær snill å ta kontakt med Thor (977 94 415) eller meg (905 74 658).

Oversikten over vårens øvingsplan finner du også på hjemmesiden under «Hva skjer», «Kalender» eller «Øvingsplan». Jeg kan imidlertid nevne at øvingene 10/1 og 17/1 blir åpne øvelser, med mulighet for de som har lyst å prøve hvordan det er å synge i kor, til å delta på øvelsene. Vi prøver å få inn informasjon om det i OppegårdAvis. Videre blir det Årsmøte tirsdag 14/2, noe som innebærer at det blir halv øvelse denne dagen.

Fortsatt gjelder regelen om å holde seg hjemme om man ikke er frisk. Du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden, men finner du ikke ut av det, kan du sende en melding til Thor eller meg.

Da ønsker jeg dere alle en flott nyttårsaften og alt godt for det nye året!

Nyttårshilsener fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️