Ukens Smil uke 2

Hei!

Litt tidlig Smil fra meg i dag, men grunnen er at jeg kommer til å være på reise i hele morgen.

Håper det var bra å komme igang med korøvelse igjen! Ryktene sier at det ble en fin øvelse!

Grigory hilser og sier han var glad for å se så mange strålende ansikter på øvelsen. Han er også glad for at så mange uttrykte positivitet over det nye repertoaret!

Nå tror jeg at jeg har fått ordnet opp i problemet fra forrige uke med å få sendt ut lenken til Smilet til alle, så nå krysser jeg fingrene for at det fungerer som det skal i dag.

Neste øvelse, tirsdag 10/1, skal være åpen øvelse, så vet du om noen som du tror kan tenke seg å synge med oss, så inviter dem med! Også øvelsen 17/1 er åpen øvelse! Vi har fått inn info om korøvelser og åpne øvelser i OppegårdAvis, så da får vi håpe det dukker opp flere sangglade mennesker på de åpne øvelsene.

Det blir samme program for denne øvelsen som på forrige, med fokus på følgende sanger: 

Dalakopen

En natt forbi

Månens elev

Gabrielleas song

Fix you

Som forklart i forrige Smil, finner du nå enkelt alle notene, tekster og evt øvefiler inne på hjemmesiden. Ikke vær redd for å går på oppdagelsesferd der inne!

Som også jeg skrev i forrige Smil, er det fint om du sjekker om du har noen av notene fra før, og hvis du har det, vær snill å sjekke at de  stemmer overens med de som ligger i notearkivet på hjemmesiden. Da slipper vi rot med at det er flere utgaver av notene blant medlemmene.

Har du mulighet til å printe ut selv, er det veldig fint! Har du ikke printemuligheter, kan du få noter av notekomiteen.

Det hender jo at man har glemt en note på en øvelse, og da er det selvsagt greit å låne en note fra notekomiteen sin bunke, men vær snill å legg den tilbake etter øvelsen! Notekomiteen har begrenset mulighet til kopiering, og da er det dumt hvis man har flere eksemplarer av samme sang liggende hjemme.

Nå ser det ut som de aller fleste har prøvd å logge seg inn på den nye hjemmesiden. Pårørendelisten er snart komplett, men det mangler fortsatt noen få. Vær snill å be om hjelp hvis det føles vanskelig. Thor hjelper nå, og når jeg er tilbake fra ferien, kan jeg også hjelpe. Ellers er det hyggelig med alle de positive tilbakemeldingene vi får på den nye hjemmesiden! 

Fint om alle husker å ikke ta på mye godlukt før øvelsen. Noen medlemmer reagerer på sterke lukter og det går ut over stemmen. Husk også å ta med vann eller annen drikke og noe å notere tips og ting man må huske på i notene. 

Det blir kaffe og loddsalg som vanlig.

Fortsatt gjelder regelen om å holde seg hjemme om man ikke er frisk. Fint om du prøver å melde fravær inne på hjemmesiden. Det er ikke vanskelig. Du logger deg inn, og på forsiden (den siden som kommer først opp) trykker du på datoen det gjelder under «Kommende aktiviteter. Øvelser og seminarer». Da får du opp informasjon om øvelsen. Trykk så på «Meld fravær her». Da kommer du til en side som heter «Fravær øvelser». Der haker du av for «Jeg kommer ikke på øvelsen» og så trykker du på den blå «Lagre». Da har du registret deg som fraværende den aktuelle øvelsen. 

Da ønsker jeg dere alle en god helg og en fin øvelse til uken! 🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️