Ukens Smil uke 3

Hei!

Endelig, her kommer Ukens Smil for uke 3! Beklager at det kommer senere enn det pleier!

Jeg forstod at det ikke ble ordinær øvelse sist tirsdag, fordi Grigory ble syk og han ikke klarte å skaffe vikar. Men Thor brukte tiden til nyttig informasjon og hjelp med den nye hjemmesiden, så nå håper jeg dere alle har kommet skikkelig i gang med å bruke siden!

Grigory er nå frisk igjen, og siden det ikke ble øvelse sist tirsdag, blir planen for kommende tirsdag lik den som gjaldt forrige uke, dvs med fokus på følgende sanger: 

Dalakopen

En natt forbi

Månens elev

Gabrielleas song

Fix you

Nå håper jeg alle enkelt finner alle notene, tekster og evt øvefiler inne på hjemmesiden. Ikke vær redd for å går på oppdagelsesferd der inne!

Som også jeg skrev i forrige Smil, er det fint om du sjekker om du har noen av notene fra før, og hvis du har det, vær snill å sjekke at de  stemmer overens med de som ligger i notearkivet på hjemmesiden. Da slipper vi rot med at det er flere utgaver av notene blant medlemmene.

Har du mulighet til å printe ut selv, er det veldig fint! Har du ikke printemuligheter, kan du få noter av notekomiteen.

Også øvelsen nå til tirsdag den 17/1 skal være åpen øvelse, så vet du om noen som du tror kan tenke seg å synge med oss, så inviter dem med! Vi har fått inn info om korøvelser og åpne øvelser i OppegårdAvis, og det er lagt ut info på Facebook, så da får vi håpe det dukker opp flere sangglade mennesker på den åpne øvelsen.

INNKALLING TIL ÅRSMØTE tirsdag 14. februar 2023 i Salong 1:

Det blir halv øvelse, så årsmøtet vil starte etter kaffepausen.

Dagsorden for årsmøtet:

1. Åpning og godkjenning av møteinnkalling og dagsorden.

2. Valg av møtedirigent og sekretær/referent, samt to kormedlemmer til å underskrive protokollen. 

3. Årsberetning

4. Regnskap for 2022

5. Budsjett for 2023

6. Kontingentfastsettelse

7. Innkomne saker

8. Valg

Forslag som ønskes tatt opp på årsmøtet må være styret i hende senest 31/1-2023.

Valgkomiteen jobber med å få alle komiteer og styreverv på plass før årsmøtet, så alle oppfordres til å være imøtekommende og stille opp for fellesskapet og driften av koret vårt! Det er viktig at vi alle bidrar! Det står både i vedtektene og i visjonen vår at det er en selvfølge at medlemmene engasjerer seg i korets aktiviteter og er villige til å delta i korets komiteer. Og ikke minst er det veldig hyggelig å jobbe sammen med andremedlemmer i en komite!

Alle oppfordres til å delta på årsmøtet! Husk at årsmøtet er viktig for deg, og du er viktig for årsmøtet, så møt opp!

Fortsatt gjelder regelen om å holde seg hjemme om man ikke er frisk. Fint om du prøver å melde fravær inne på hjemmesiden. Det er ikke vanskelig. Du logger deg inn, og på forsiden (den siden som kommer først opp) trykker du på datoen det gjelder under «Kommende aktiviteter. Øvelser og seminarer». Da får du opp informasjon om øvelsen. Trykk så på «Meld fravær her». Da kommer du til en side som heter «Fravær øvelser». Der haker du av for «Jeg kommer ikke på øvelsen» og så trykker du på den blå «Lagre». Da har du registret deg som fraværende den aktuelle øvelsen. 

Da sees og høres vi til tirsdag!

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️