Ukens Smil uke 4

Hei!

Først og fremst TUSEN TAKK for den aldeles nydelige og eksotiske blomsterbuketten (skulle tro den kom rett fra Zanzibar), deilige bobler (noen som vet hva jeg liker 😉) og for kort med gode ord som varmet hjertet!! ❤️

Det var fint å være tilbake på øvelse igjen! Og så hyggelig med alle dere nye som har funnet veien til oss i Kolbotnkoret! Håper dere føler dere blir tatt godt i mot og at dere har lyst å bli med oss videre i koret! Dere er alle hjertelig velkomne!

Det er helt supert at koret vokser og blir større! Grigory hilser og sier at det var en glede for ham å arbeide med et så komplett og klangmessig bra kor som sist!

Programmet for øvelsen til tirsdag er de samme sangene som sist, men i tillegg skal vi øve på «Fly me to the Moon». Notene finner du inne på hjemmesiden.

Jeg minner også om årsmøtet 14. februar. All informasjon om årsmøtet finner du i Ukens Smil uke 3. 

Fortsatt gjelder regelen om å holde seg hjemme om man ikke er frisk. Fint om du prøver å melde fravær inne på hjemmesiden. Det er ikke vanskelig. Du logger deg inn, og på forsiden (den siden som kommer først opp) trykker du på datoen det gjelder under «Kommende aktiviteter. Øvelser og seminarer». Da får du opp informasjon om øvelsen. Trykk så på «Meld fravær her». Da kommer du til en side som heter «Fravær øvelser». Der haker du av for «Jeg kommer ikke på øvelsen» og så trykker du på den blå «Lagre». Da har du registret deg som fraværende den aktuelle øvelsen. 

God helg, så sees og høres vi til tirsdag!🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️