Ukens Smil uke 5

Hei!

Tid for Ukens Smil igjen!

Så gøy med alle nye som har funnet veien til oss! Det er utrolig hva litt flere sangere har å si for lyden i koret. Sist tirsdag var det skikkelig trøkk i oss, selv om sangene fortsatt er nye og ikke på plass! Håper alle dere som er nye synes det er gøy å synge med oss og har lyst å bli med videre! Det kan kanskje virke litt vanskelig og uoversiktlig nå helt på starten, men vi er helt i startfasen på innlæringen av sangene, og det faller på plass etterhvert som vi får øvet mer!

Håper alle nå finner frem på hjemmesiden vår, både informasjon, noter, øvefiler, melding av fravær med mer! Selv om det meste nå foregår via hjemmesiden, vil du fortsatt få Ukens Smil hver uke. Forskjellen er bare at Smilet kommer via hjemmesiden. Det betyr at jeg ikke lenger behøver å legge ved noter og lydfiler og lignende, da alt finnes inne på hjemmesiden. Denne uken har dere også fått informasjon direkte fra Grigory via hjemmesiden, så da behøver ikke jeg informere om den biten som han har ansvar for. 

Ikke vær redd for å gå på oppdagelsestur inne på hjemmesiden, slik at du blir kjent der inne, og ikke vær redd for å spørre om det er noe du lurer på. Thor og jeg skal forsøke og svare og hjelpe!

Minner om årsmøtet tirsdag 14/2. Vi har først halv øvelse, så kaffepause og så årsmøte. Alle, også dere som er nye, oppfordres til å delta på årsmøtet! 

Valgkomiteen jobber for tiden med å sette sammen komiteer og fylle verv i styret. Alle oppfordres til å være positive til å bidra til driften av koret vårt. Dere som er nye, skal få tid til å gå dere til i koret, før dere evt blir med i komiteer eller styret. Men hvis noen gjerne vil være med allerede nå, til tross for å være ny, er det selvsagt supert!

Ellers er vi i gang å legge planer fremover. 

Det vil bli et dagseminar i nærmiljøet en lørdag om ikke alt for lenge. Da blir det også medlemsmøte. Dato er ennå ikke satt.

Det blir muligens også en korkafe med Skikoret i løpet av våren. De øver på tirsdager slik som oss, så korkafeen blir nok på en tirsdag, men dato er ikke fastsatt ennå. 

Og så skal vi jo på Landssangertreff i Fredrikstad 2. – 4. juni. Hvis noen av dere som er nye har lyst å være med, snakk med Thor!

Som dere sikkert har lagt merke til, handler repertoaret Grigory har valgt for denne våren mye om månen, natt osv. Hans ønske er at vi kan sette sammen et repertoar med tema «Into the Night», som kan ende opp i en liten konsert. Ingenting er fastlagt foreløpig, men dere får beskjed når planene blir mer håndfaste. 

Som nevnt på forrige øvelse, er det fint om alle som har mulighet til å printe ut noter, gjør det. Notekomiteen har begrenset mulighet til kopiering og må prioritere de som ikke har mulighet til å printe ut selv.

Fint om alle husker å ikke ta på mye godlukt før øvelsen. Noen medlemmer reagerer på sterke lukter og det går ut over stemmen. Husk også å ta med vann til å fukte strupen med og noe å notere med. Det er lurt å notere seg tips og ting man må huske på i notene, så glemmer man det ikke til neste gang. 

Fortsatt gjelder regelen om å holde seg hjemme om man ikke er frisk. Du kan melde fravær inne på hjemmesiden, eller om du ikke får det til, på sms til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees og høres vi til tirsdag!🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️