Ukens Smil uke 6

Hei igjen!

Februar! Så deilig å kjenne at det går mot lysere tider! ☀️

Og til tirsdag er det øvelse igjen! Håper å se dere alle, både dere som har vært i koret en stund og dere som er nye!

En stor takk til Vibeke, som virkelig har engasjert seg i problemet med mangel på herrestemmer i koret! Vibeke har stått på i diverse media med å promotere koret vårt, og med å appellere til menn der ute som kan være potensielle sangere for koret vårt. Nå sist har hun fått inn en flott artikkel i OppegårdAvis, se lenken.

https://www.oavis.no/kultur

Og resultatet er jo hørbart på øvelsene! Flott å ha en slik gjeng med herrer!

Når det gjelder programmet for øvelsen til tirsdag, har Grigory sendt egen melding via hjemmesiden.

Noter og øvefiler finner dere på hjemmesiden. Fint om alle som har mulighet, printer ut sine egne noter. Notekomiteen har begrenset mulighet til printing og prioritere de som ikke kan printe ut selv.

Smilet vil fortsette å komme slik det pleier, men jeg merker at veldig mye av det jeg tidligere måtte huske på å ta med i Smilet, nå finnes lett tilgjengelig for alle på hjemmesiden. Så selv om Smilene ikke er like lange som før, får du likevel all informasjon du trenger når du i tillegg bruker hjemmesiden aktivt. Bruk den og utforsk den! 

Husk også at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. 

Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Noen lurer kanskje på hvorfor vi fører fravær. Det er fordi vi etter hvert semester sender inn rapport om vår aktivitet til Musikkens Studiefond for å få tilskudd til voksenopplæring (som korsang går inn under). 

Selv om vi har kaffepause midtveis i øvelsen, er det lurt å ha med litt vann til å fukte strupen med underveis. Ta også med noe å skrive med så du kan få notert tips og ting man må huske på i notene.

Da ønsker jeg alle en riktig god helg, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️