Ukens Smil uke 9

Hei! 🎶🎶

Håper du har hatt en fin vinterferieuke, uansett om du har hatt ferie eller ikke! Til tirsdag er det øvelse igjen. Grigory har lagt ut informasjon på hjemmesiden om programmet for øvelsen.

VIKTIG ang 17. mai: Først i dag: Takk til dere som har gitt meg tilbakemelding ang deltagelse/ikke deltagelse på 17. mai! Det er imidlertid foreløpig bare ca 1/3 av dere jeg har hørt fra, så her kommer en liten påminnelse: Vær så snill å gi meg en tilbakemelding på om du kan delta på 17. mai eller ikke! Jeg vil gjerne ha svar fra alle, enten du kan eller ikke! Fint om du kan svare meg så snart som mulig enten på mail: anne@bennick.no eller mobil: 905 74 658  Gjør det med én gang du leser dette, så glemmer du det ikke! 😉

Som nevnt i forrige Smil, er jeg helt avhengig av å få oversikten slik at jeg ser om vi klarer å stille et presentabelt kor på nasjonaldagen. Hvis vi ikke klarer det, må jeg melde fra til 17. maikomiteen, slik at de kan finne noen andre til å ta vår plass. 

Protokollen etter årsmøtet ligger nå på hjemmesiden. Du finner den ved å trykket på «Hva skjer», så på «kalender», så på 14. februar og til slutt på «Klikk her for nedlasting av noter». Der finner du også korets visjon og vedtekter. Les gjerne igjennom dem også!

Jeg har nå sendt ut mail til alle komiteene der jeg ber om at komiteene melder inn til styret hvem som skal være komiteens leder. Hver komite har også fått tilsendt sin instruks. Komiteene har ansvar for å oppdatere sin instruks.

Korturen til Fredrikstad 2. – 4. juni: Jeg minner om at det er innbetaling til korets konto 1614 27 89284 senest 6/3-2023. Se egen mail fra turkomiteen ved Thor den 15/2.

Konserten «Into the Night»: Vi har nå landet en dato for konserten i Sal 2 i Kolben. Konserten blir tirsdag 17/10-2023! Så hold av datoen! Dette blir en hyggelig start på høstsemesteret!

Dato for dagseminar på Høyås er fortsatt ikke bekreftet, men blir høyst sannsynlig lørdag 6/5. Marie jobber med saken, og jeg sier i fra når vi vet helt sikkert.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en riktig god helg, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️