Ukens Smil uke 10

Hei! 🎶🎶

Så var det tid for et Smil igjen! Tiden flyr og vi er allerede kommet til mars!

Det var veldig gøy med så bra oppmøte sist tirsdag! 

Som vanlig har Grigory lagt ut informasjon om programmet for neste øvelse.

Takk til alle som nå har gitt meg tilbakemelding ang 17. mai! Det er fortsatt noen få som ikke har svart, men vi er uansett nå oppe i et antall og en stemmefordeling som gjør oss til et presentabelt kor! Så da klarer vi å ivareta den fine tradisjonen vår også i år! Denne gangen kan også Grigory være med oss på 17. mai! Jeg skal snakke med 17. maikomiteen ang hvor vi skal stå, slik at vi i år forhåpentlig får en bedre plassering i forhold til flagget og publikum enn det vi hadde i fjor.

Nå har vi endelig fått satt dato for vårseminaret. Det blir på Høyås lørdag 6/5. Nærmere informasjon kommer etterhvert, men hold av datoen! For de som kanskje har planer for lørdagskvelden, så pleier vi å være ferdig rundt kl 17.00. Seminaret er veldig nyttig å få med seg. Da øver vi veldig intenst. Vi skal også gi en liten konsert for beboerne, som gjenytelse for at vi får bruke øvingslokalet der til vårt seminar. Som vanlig avslutter vi seminaret med et medlemsmøte, så har du noe du ønsker ta opp, kan du sende en mail til styret. 

Korturen til Fredrikstad 2. – 4. juni: Jeg minner om at det er innbetaling til korets konto 1614 27 89284 senest 6/3-2023. Se egen mail fra turkomiteen ved Thor den 15/2.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en riktig god helg, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️