Ukens Smil uke 11

Hei alle glade sangervenner! 🎶🎶

Da var det jammen fredag igjen og tid for Ukens Smil!

Takk for fin øvelse sist tirsdag! 

Grigory har som vanlig lagt ut programmet for kommende øvelse på hjemmesiden vår.

Grigory la også ved en lenke til en konsert han skal ha med koret Ensemble Rex i Sal 2 i Kolben. Jeg fikk ikke lenken til å virke, men konserten finner sted fredag 31/3 kl 20.00, for de som har tenkt seg på konserten. Du finner info om den inne på Kolben sin nettside.

Styret er blitt tipset om et korarrangement som skal foregå på Roseslottet søndag 11/6-2023. Arrangementet er i regi av Norges Korforbund, men også kor som ikke er tilsluttet Norges Korforbund kan delta. Det hadde vært gøy å delta, men vi kan ikke melde oss på før jeg har fått klarhet på følgende: interessen for å delta, stemmefordelingen og at ikke arrangementet er fulltegnet.

For å sjekke hvordan interessen for å delta er, kommer jeg til å ta en håndsopprekking på det nå til tirsdag. Hvis du ikke kommer på øvelsen til tirsdag, må du gjerne gi meg en tilbakemelding på om du kan tenke deg å delta den 11/6.

Hvis det er stemning for å være med, må jeg få en nærmere oversikt over stemmefordelingen, slik at vi er sikre på at vi kan stille som et kor. 

Grigory kan den dagen, så sant vi melder oss på en av gruppene som skal synge etter kl 14.00. Så hvis vi ønsker å delta og kan stille som et kor, må jeg sjekke om det fortsatt er plasser igjen, slik at vi kan melde oss på. 

Arrangementet foregår hele dagen fra kl 11.30 til 16.00, men innslagene er delt inn i puljer a 30 minutter. Det vil si at vi må melde oss på en pulje. Innslaget kan være på alt fra 3 sanger til et større program på 30 minutter. Her er lenke til Norges Korforbund sin side om arrangementet (håper lenken virker):

https://www.kor.no/om-oss/vare-distriktsledd/sor-og-ostlandet/nk-oslo-akershus/vare-medlemstilbud/11-juni-2023-korfestdag-pa-roseslottet/

Minner om at vi skal ha dagseminar på Høyås bo-og rehabiliteringssenter lørdag 6/5 med etterfølgende medlemsmøte. Hvis du har noe du vil ta opp på medlemsmøtet, er det fint om du sender en melding til styret innen den 24/4. 

Minner også om at du holder av tirsdag 17/10-23. Da skal vi holde konsert «Into the Night» i Sal 2 I Kolben.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Meld gjerne fraværet inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en riktig god helg, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️