Ukens Smil uke 12

Hei!

Her kommer Ukens Smil som et lite lyspunkt i det begredelige været! Håper du tar deg tid til å lese igjennom hele Smilet!

Til tirsdag er det øvelse igjen og Grigory har lagt ut program for øvelsen på hjemmesiden. 

Både i forrige Smil og på siste øvelse informerte jeg om et korarrangement på Roseslottet i Holmenkollen søndag 11/6-2023. I og med at det var en del som ikke var tilstede på den øvelsen, ble det vanskelig å få en oversikt over hvor mange og hvilke stemmer som kan delta. Som jeg derfor informerte om, er det enklere å be dere alle om å sende meg tilbakemelding på om dere kan delta eller ikke! Igjen vil jeg gjerne ha svar fra alle, enten du kan eller ikke, og igjen håper jeg at alle kan svare så fort som mulig! Vi kan ikke melde oss på uten at stemmefordelingen er grei! Det er påmeldingsfrist 15. april, men påmeldingen blir stengt i det de er fulltegnet. Du kan lese mer om arrangementet i Ukens Smil fra forrige uke. Der er også en lenke til Korforbundet sin info om arrangementet.

Så vær snill å sende meg tilbakemelding enten på mail (anne@bennick.no) eller på mobil (905 74 658) om du kan eller ikke kan delta på Roseslottet den 11/6. 

Minner om at koret Ensemble Rex, som Grigory synger i, skal ha konsert i Sal 2 i Kolben fredag 31/3 kl 20.00. Billetter kjøpes via Kolbens nettside.

Ellers er festkomiteen i gang og forbereder 17. mai-frokost. De vil ta påmelding rett etter påske. Husk at du kan ha med ledsager på frokosten og den etterfølgende konserten. Det er hyggelig med flest mulig på frokosten!

Viktige datoer fremover er:

Lørdag 6/5: Vårseminar på Høyås

Onsdag 17/5: 17. mai-program

2/6-4/6: Kortur til Fredrikstad

Søndag 11/6: Mulig korarrangement på Roseslottet

Tirsdag 22/8: Oppstart etter sommerferien

Tirsdag 17/10: Konsert «Into the Night» i Sal 2 i Kolben

Søndag 10/12: Julekonsert i Kolbotn kirke

Styret jobber med å få på plass et høstseminar på en lørdag etter sommerferien. Høstseminaret blir lagt til før konserten den 17/10 og vil ha fullt fokus på konsertrepertoaret.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en riktig god helg, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️