Ukens Smil uke 13

Hei! 🎶🎶

Fredag igjen og helg! Førstkommende tirsdag er det siste øvelse i mars og siste øvelse før påskeferien. Det vil si at det ikke er øvelse tirsdag 4/4, men at vi starter opp igjen etter påske tirsdag 11/4. Grigorys program for neste øvelse ligger allerede på hjemmesiden.

OBS: Etter påske kommer vi til å flytte litt på øvetiden. Det vil si at vi vil starte kl 18.30 og synge frem til kl 21.00. Dette fordi det er gunstigere for Grigory i forhold til hans reisetider. Håper det går greit for dere alle!

Ang korturen til Fredrikstad, så har vi blitt spurt om vi ønsker å opptre med noen sanger. Egentlig er det en utfordring å få til på grunn av at stemmefordelingen ikke er helt god. Vi er 13 sopraner, 6 alter, 0 tenorer og 1 bass som skal på tur. Men Grigory prøver å finne sanger som det er mulig å synge likevel, så vi har meldt i fra til arrangøren at vi skal opptre med 3 sanger. 

Foreløpig har Grigory foreslått en sang som vi kan bruke, «Marias vaggsång». Den sang vi til julekonserten i desember, så den bør være grei å oppfriske. Han prøver nå å finne to sanger til, der også herren/herrene kan bidra.

Også til arrangementet ved Roseslottet er det en utfordring med stemmefordelingen. Her kommer det 9 sopraner (+ 1 usikker) og 8 alter. Av herrestemmene er det kun 1 sikker og 3 usikre. Så Grigorys forslag for Roseslottet er de samme 3 sangene som vi kommer til å synge i Fredrikstad. Jeg har foreløpig ikke kunnet melde oss på til Roseslottet fordi vi må oppgi hva vi skal synge. Jeg vet derfor heller ikke om det fortsatt er ledig plass for oss. 

VIKTIG BEKJED: På årsmøtet 14/2-2023 ble det vedtatt at Bjørn Christiansen skal være vår kasserer i 2023, men uten å sitte i styret. Dette står skrevet i protokollen etter årsmøtet. Nå viser det seg imidlertid at for at kasserer skal kunne administrere korets konto, må han registreres i Brønnøysundregisteret som en del av styret. Vi blir derfor nødt å forandre protokollen for årsmøtet, slik at den blir godkjent av Brønnøysundregisteret. Men hvis vi skal forandre protokollen, må det skje på et ekstraordinært årsmøte. Styret har bestemt at det ekstraordinære årsmøtet kan avvikles digitalt, slik vi gjorde med årsmøtet under pandemien. Det betyr i praksis at alle om kort tid vil få en mail med den reviderte protokollen. Jeg vil da be om at alle ser gjennom den, og hvis noen har noen innsigelser på den, så må de gi en tilbakemelding innen en gitt frist. Hvis ingen har innsigelser innen fristen, regnes den reviderte protokollen som godkjent, og kan underskrives av to kormedlemmer.

Minner om at koret Ensemble Rex, som Grigory synger i, skal ha konsert i Sal 2 i Kolben fredag 31/3 kl 20.00. Billetter kjøpes via Kolbens nettside.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en riktig god helg, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️