PåskeSmil

Hei! 

Da er påskeferien rett rundt hjørnet og det er ingen øvelse førstkommende tirsdag. Neste øvelse blir altså tirsdag 11/4. Minner om nye øvetider etter påske fra kl 18.30 til kl 21.00. 

Vi er nå påmeldt til arrangementet på Roseslottet søndag 11/6. Jeg vet foreløpig ikke hvilket tidspunkt vi skal synge, men det blir en gang mellom kl 14.30 og 17.00. 9 sopraner og 8 alter har meldt fra at de kan delta. På herresiden er det foreløpig bare en bass og en tenor som har sagt de kan delta. Hvis vi ikke får med flere herrer (det bør være minimum 2 fra hver herrestemmegruppe), har Grigory foreslått at herrene får fri og at koret stiller som damekor. Som tidligere nevnt kan vi synge «Marias vaggsång». Den sangen er for kun damestemmer, og den sang vi på siste julekonsert. I tillegg vil Grigory finne et par andre sanger som vi har sunget som blandakor nylig, men arrangert for damekor. Det bør ikke være alt for vanskelig å få på plass. På øvelsen tirsdag 30/5 vil det bli hovedfokus på sangene vi skal synge i Fredrikstad og på Roseslottet. 

Minner om at jeg har sendt alle en mail ang det ekstraordinære årsmøtet. Hvis du har innsigelser på noen av punktene, må du melde i fra innen fristen 11/4. Hvis jeg ikke hører noe, regner jeg med at punktene godkjennes. 

Da ønsker jeg alle en riktig god påskeuke! ☀️🐣🌼

Sees til øvelse etter påske tirsdag 11/4 kl 18.30! 🎶🎶

Påskehilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️