Ukens Smil uke 15

Hei!

Håper du har det bra og kan nyte påskeferien! 🐣 Men førstkommende tirsdag er det er korøvelse igjen! 🎶 HUSK da nye øvetider!! Vi starter kl 18.30 og synger til kl 21.00!  Grigory har lagt ut program for øvelsen på hjemmesiden.

Minner om at vi skal ha dagseminar på Høyås lørdag 6/5. Mer info kommer.

17. mai blir det korsang på Kolbotn Torg kl 8.00 med etterfølgende frokost og konsert på Høyås. Mer info og påmelding kommer.

2.- 4. juni skal vi på kortur til Fredrikstad. Lurer du på noe, spør turkomiteen!

Som nevnt tidligere er vi nå påmeldt til korarrangementet på Roseslottet søndag 11/6. Vi har fått tildelt tidspunkt kl 16.15 for vår opptreden. 

Det store spørsmålet nå er om vi skal stille som blandakor eller damekor. Det må vi få klarhet i slik at Grigory kan planlegge hva vi skal synge! Det som avgjør denne saken er faktisk om vi får med 1 bass til! Slik det er nå, er vi nok sopraner, alter og tenorer, men det er bare 1 bass som har meldt seg på! Så hvis 1 bass til melder seg, kan vi stille på arrangementet som det blandakoret Kolbotnkoret er! Kom igjen basser! 😊

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en fortsatt god påske, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️