Ukens Smil uke 16

Hei!

Da var det fredag og tid for Ukens Smil igjen!

Som dere merket på siste øvelse, nærmer det seg 17. mai. Vi fortsetter å øve på sanger både til 17. mai og til konserten «Into the Night», som vi skal ha til høsten. Grigory har lagt ut program på hjemmesiden vår for neste øvelse.

Festkomiteen tar nå påmelding til 17. mai-frokosten. Regner med at alle som har gitt meg tilbakemelding på at de deltar på 17. mai også kommer på frokosten. Husk at du kan ta med ledsager/familie på frokosten, som selvsagt også kan overvære konserten!

Vi blir 11 sopraner, 7 alter, 2 tenorer og 2 basser. Det er veldig viktig at alle som har sagt ja til at de kommer, virkelig kommer, slik at vi ikke opplever et haltende kor når vi står der og skal synge. Det gjelder både på Torget kl 8.00 og på Høyås kl 10.15. Jeg har meldt oss på ut fra de tilbakemeldingene jeg fikk fra dere og må stole på dem. 

Grigorys plan for Høyås på 17. mai er som følger:

Ja vi elsker
Gud signe
Gud signe vårt dyre
Norge i rødt hvitt og blått
Dalakopen
Gabriellas song
Fix you
Fly me to the moon
Blackbird
Sumarnatta
Venner
Jordbærvisa

Fagert er landet

Rekkefølgen er ikke fastlagt ennå, og det kan også bli noen forandringer.

Fredrikstad har vi fått tidspunkt for opptreden i Aulaen søndag kl 15.15. Vi skal synge 3 sanger og har totalt 15 min til rådighet, inkludert oppmarsj og nedmarsj. Siden vi bare har 1 herre med på turen, vil Grigory finne sanger arrangert for damer.

Vi har også fått tidspunkt for konserten på Roseslottet den 11/6. Vi skal synge kl 16.15. Heldigvis meldte det seg en bass til, så nå kan vi stille som blandakor. 

Jeg har fått tips om at noen går inn i det store notearkivet på hjemmesiden for å finne notene til øvelsene, men det er ikke nødvendig å gjøre det så tungvint. Her er en bruksanvisning som gjør det lettere å finne notene.

Bruksanvisning for hjemmesiden før øvelsen:

Logg inn, benytt Kalender – Dato – og Klikk her for nedlasting av noter. Da får du fram kun de noter dirigenten vil at vi skal øve på den kvelden, med lydfiler og annen informasjon.

– Last ned noten (pdf-fil) og skriv den ut dersom du benytter papir.

– For de som benytter en Pad vil det være fornuftig å laste ned sangene til Pad i en arkivmappe for Vår, 17mai eller annet. Da er alle sanger på plass i Pad selv om vi er i et område uten internett (f.eks. Roseslottet).

– I kalender ligger også muligheten for å Melde fravær.

Det fungerer på samme måte enten du bruker mobiltelefon eller pc.

Minner om dagseminar med medlemsmøte på Høyås lørdag 6/5. Har du noe du har lyst å ta opp på medlemsmøtet er det fint om du sender en liten melding til meg om det.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en riktig god helg og god øvelse til tirsdag!

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️