Ukens Smil uke 17

Hei!

Endelig litt vår i luften! Håper siste øvelse ble bra! Her kommer informasjon om kommende øvelse pluss en del annet. Vær snill å lese hele Smilet!

Grigory har allerede lagt ut programmet for både kommende øvelse og for vårseminaret. Se gjennom listen og se at du har alle notene. Sjekk også med hjemmesiden at du har riktige noter. Det er viktig at vi alle har de samme notene. Hvis du mangler noen noter og ikke har mulighet til å printe ut selv, vil Anne-Kari i notekomiteen gjerne ha en tilbakemelding fra deg på 975 86 568, slik at hun får kopiert opp de notene det er behov for. Fint om du skaffer deg en sort notemappe til konsertene fremover. 

Lørdag 6/5 blir det vårseminar på Høyås Bo-og rehabiliteringssenter på Tårnåsen. Vi starter kl 10.00, så vær så snill å være presise! Marie deler ut parkeringslapper og informerer om hvor vi kan parkere, samt slipper oss inn i bygget. Kommer du med buss, er det buss 81 som stopper ved Høyås. 

Ta med notene til alle sangene Grigory har på listen i sin siste informasjon på hjemmesiden. Ta også med matpakke og drikke + noe å skrive med. Programmet for seminaret ser slik ut:

– Oppvarming og start på seminaret kl 10.00

– Minikonsert for beboerne kl 11.45

– Etter konserten blir det lunsjpause ca 30 minutter

– Øving frem til kl 16.00

– Medlemsmøte etter kl 16.00

Det blir selvsagt små pauser innimellom for en kaffekopp og for å strekke på bena.

Håper alle prioriterer seminaret! Husk vi lærer veldig mye på seminaret, så man går glipp av mye om man ikke deltar!

Festkomiteen jobber med å arrangere frokosten på Høyås på 17. mai, så meld dere på! Det er en hyggelig og lang tradisjon i koret med 17. maifrokost!

Ang 17. mai, så håper jeg alle som har sagt de skal være med, virkelig møter, både til seremonien kl 8.00 og på Høyås! Jeg meldte i fra både til 17. maikomiteen og til Høyås at vi kunne stille, basert på svarene jeg fikk fra dere. Programmet Grigory har laget for oss, er også basert på 4 stemmegrupper, så hvis plutselig en stemmegruppe faller fra, vil resultatene ikke bli bra. Da burde vi kanskje ikke ha deltatt, men det er litt sent å snu nå, og litt sent for oss å legge om programmet for å tilpasse det for 2 eller 3 stemmegrupper i stedet for 4. Så som dere forstår, er de svarene jeg får fra dere viktige og utslagsgivende for om vi kan delta på arrangementer eller ikke. Selvsagt kan uforutsette ting dukke opp, som sykdom, men det håper vi jo ikke skal skje!

Ang vår opptreden på Roseslottet søndag 11/6, så har jeg fått følgende melding fra musikalsk leder for arrangementet: Alle som deltar på scenen under korfestivalen skal komme gratis inn på Roseslottet. Et skriv med informasjon om logistikk og teknikk følger om et par uker. Vi gleder oss! Beste hilsen Martin

Minner om de nye øvetidene: kl 18.30 til 21.00

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende en melding  til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Da ønsker jeg alle en riktig god helg, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️