EkstraSmil med info om 17. mai

Hei!

Siden det er mange nye medlemmer i koret, som skal være med på vår 17. mai-feiring for første gang, kommer det litt ekstra 17. mai-informasjon her:

Fordi det var ganske hektisk og kanskje litt dårlig organisering på Torget før kl 8.00 på 17. mai i fjor (ikke vi, men 17. maikomiteen), er det fint om alle som skal delta fra oss møter på Torget ca kl 7.45. Da kan vi få stilt opp og være klare til presis kl 8.00.

Det burde være helt greit å parkere i garasjen på Kolbotn Torg under bekransningseremonien. Kaoset i den delen av Kolbotn kommer senere når vi er på Høyås.

– Kl 8.00 presis, synger vi «Flaggsangen» unisont sammen med speiderne, mens de heiser flagget.
– Så synger vi 1. og 2. vers av «Ja, vi elsker dette landet» unisont sammen med korpset. 3. vers synger Kolbotnkoret flerstemt acapella
– Tale og bekransning
– Kolbotnkoret synger «Norsk Fedrelandssang» (Gud signe Noregs land) acapella. 
– Vi avslutter med 1. og 5. vers av «Gud signe vårt dyre fedreland» unisont sammen med korpset.

Etter seremonien, kjører vi opp til Høyås. De som har plass i bilen passer på å ta med de som ikke kjører bil. På Høyås får vi lapp av Marie som gir oss tillatelse til å parkere i Høyås sin garasje og på parkeringsplassen.

Vi spiser felles frokost som festkomiteen har organisert for oss (med evt ledsagere/familemedlemmer), før vi synger for beboerne kl 10.15. Alle medlemmene hjelper til å rydde av bordene etter frokosten. Hvis du ikke har meldt deg på frokosten ennå, ta kontakt med festkomiteen. 

Antrekk: 17. mai-stasen!

Etter konserten på Høyås er vi ferdige med programmet vårt.

Hilsen fra Anne 🇳🇴