Oversikt fremover

Det har vært og forblir en relativt travel mai/juni for vår del. Samtidig, er det bare å slappe av og lene seg litt tilbake, fordi det meste har vi kontroll på.

Vi har tre opptredner igjen, opptredener som i svært varierende grad anngår ulike medlemmer. Det er følgende; 17. mai, Fredrikstad og Roseslottet. På de to førstkommende øvelsene, øver vi til 17. mai. De to øvelsene vi har etter 17. mai, men før Fredrikstad, tenker jeg at vi må prioritere damekorrepertoar til Fredrikstad, men i alle fall en halv øvelse av 30. mai vil gå til gjennomgang av repertoar til Roseslottet. For de som lurer på om de skal være til stede på en øvelse eller ei, sier jeg følgende – vær gjerne med alle som kan så mye som dere kan. Det er fint om dere kan støtte hverandre og være der på øvelsene selv om dere ikke er der på konserten. Hva 23. mai angår, skal herrene få fri den dagen, men 30. mai er dere i alle fall med på første halvdel av øvelsen.

Til slutt, legger jeg ved aktuelt repertoar til de tre opptredner. Håper dette er oversiktlig 🙂

17. mai:

Flaggsangen
Ja vi elsker
Gud signe Noregs Land
Gud signe vårt dyre Fedraland

—Litt senere på Høyås:

Fagert er landet
Gud signe vårt dyre
Norge i rødt hvitt og blått
Dalakopen
Gabriellas song
Fix you
Fly me to the moon
Blackbird
Sumarnatta
Venner
Gud signe
Ja vi elsker

Fredrikstad (bare damer):

Marias vaggsång
Dream a little dream of me
Scarborough Fair

Roseslottet:

Fly me to the moon
Blackbird
Gabriellas song
Dalakopen