Ukens Smil uke 21

Hei!

Takk for sist til alle som stilte på 17. mai, og takk til Grigory som kom den lange veien til Kolbotn for å være sammen med oss! Takk også til festkomiteen som sørget for deilig frokost til oss! Det ble en hyggelig start på nasjonaldagen! Håper alle hadde en flott dag videre! 🇳🇴

Nå er det ikke mange øvelser igjen før sommeren, men vi har to arrangementer til som vi skal være med på, før vi virkelig kan ta sommerferie.

2.-4. juni er det Landsangertreff i Fredrikstad. Jeg har sendt ut en mail til alle med masse informasjon om turen, så det er viktig at du som skal være med på tur, leser den! Alle er med på maillisten min, men hvis det har skjedd noe uforutsett, slik at du ikke har mottatt den, vær snill å si i fra! 

I Fredrikstad stiller vi som damekor, og skal synge følgende sanger:

– Marias vaggsång

– Dream a little dream of me

– Scarborough Fair (obs – ikke den noten vi bruker når vi synger som blandakor)

I tillegg skal vi synge «Venner» sammen med de andre korene. Notene finner du på hjemmesiden. Hvis du mangler noter og ikke har mulighet til å printe ut, si i fra, så ordner vi det. Husk at alt av noter må være i orden før vi drar til Fredrikstad! Fint om du sier hvilke noter det gjelder når du ber om kopier!

Grigory prioriterer øving av sangene til Fredrikstad hele øvelsen førstkommende tirsdag, noe som betyr at herrene har fri denne øvelse.

Søndag 11. juni skal vi delta på kortreff på Roseslottet. Vi skal synge følgende sanger kl 16.15:

– Fly me to the moon

– Blackbird

– Gabrielleas song

– Dalakopen

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees vi til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️