Ukens Smil uke 22

Hei!

Da er det pinse og langhelg! Tiden går fort mot juni og sommer nå, og kommende øvelse er siste før sommerferien! Men vi har to arrangementer på programmet før vi kan ta riktig ferie, nemlig kortur til Fredrikstad 2. – 4. juni og opptreden på Roseslottet søndag 11. juni. Håper alle som har sagt de skal være med på disse to arrangementene kommer, og at dere også kommer nå på den siste øvelsen! Det er viktig, slik at vi får sangene vi skal synge på plass!

I Fredrikstad skal vi, som alle nå vet, på søndag 4/6 kl 15.15 synge tre sanger som damekor i Aulaen. Sangene vi skal synge er:

– Marias vaggsång

– Dream a little dream

– Scarborough Fair

I tillegg skal vi delta på åpne korøvelser/stemmebrukseminarer der vi skal øve på:

– Dona nobis pacem (damestemmer)

– Landkjenning (herrestemmer)

– Jeg tenker så titt på min bryllupsdag (felles)

Og så skal vi sammen med de andre korene selvsagt synge «Venner».

Fint om du setter alle notene du trenger i Fredrikstad inn i en sort notemappe, helst med navnet ditt inni mappen.

I følge YR skal det bli veldig fint vær når vi er i Fredrikstad, og i og med at vi skal opptre som damekor, så hadde det vært moro om vi alle stilte i sommerkjoler, gjerne blomstrete, men har du ikke kjole med blomster, så ta den sommerkjolen du har. 

Ang billettpris med tog til Fredrikstad, så er visstnok prisen kr 115,- hver vei for de som kjører på honnørbillett. Normalpris er  kr 228,- hver vei.

Ang parkering i Fredrikstad, for de som kjører bil, så er det mange parkeringshus i Fredrikstad, men rett i nærheten av hotellet er det to, som begge heter Lykkeberget parkering. 

Det ene Lykkeberget parkeringshus ligger i Nygaten 2-6 og har 120 parkeringsplasser. Her er det APCOA som er aktører. Det er samme firma som har parkeringen på Kolbotn Torg, men om prisene er de samme, vet jeg ikke, for det er helt umulig å finne en prisoversikt fra dem.

Det andre Lykkeberget parkeringshus ligger i St. Croix Gate 31 og har 48 plasser. Her er det Parkopedia som er aktører. De oppgir at det koster kr 58,- for 2 timer og kr 140,- for 24 timer. 

På Roseslottet skal vi synge kl 16.15. Sangene vi skal synge er:

– Fly me to the moon

– Blackbird

– Gabriellea song

– Dalakopen

For å komme gratis inn på Roseslottet må vi gå inn samlet. Det vi si at alle må møte ved hovedinngangen (rett ved Frognerseteren T-banestasjon) senest kl 15.30. Det blir antagelig ingen mulighet til å komme gratis inn etter vi har gått inn i samlet tropp, så fint om alle er presise. Det går T-bane hvert kvarter på den tiden på søndager, så det skal komme en T-bane til Frognerseteren kl 15.30. Den går fra Jernbanetorget kl 14.52. Evt kan man jo ta avganfe som går kl 14.37. Da er man fremme kl 15.15.

Jeg håper alle nå har notene til de sangene vi skal synge i Fredrikstad og på Roseslottet. Hvis ikke, vær snill å gi meg en tilbakemelding, så kan jeg kopiere. Alle noter må være på plass FØR vi drar til Fredrikstad.

OBS-1! Jeg har fortsatt to noter («Fix you» og «Gabriellea song») som ble glemt igjen på seminaret på Høyås. Ingen som savner dem?

OBS-2! Konserten vår «Into the Night» den 17/10 ligger nå på nettsiden til Kolben under kulturprogram for høsten. Det er allerede mulig å kjøpe billetter! Så løp og kjøp! Vi vil ha full sal (det er 140 sitteplasser i Sal 2)! Billettpris er kr 210.- (som er inkludert avgift til Kolben).

Som nevnt er det siste øvelse før sommeren nå til tirsdag, men det vil fortsatt komme noen Smil før sommeren (og kanskje et og annet i løpet av sommeren). Øvelsene starter opp igjen etter ferien tirsdag 22. august!

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Ønsker dere alle en flott pinsehelg, så sees vi til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️