Ukens Smil uke 23

Hei!

Sist tirsdag var siste øvelsen før sommerferien, men i morgen drar vi til Fredrikstad for å delta på Landsangertreff. All informasjon ang korturen er sendt ut på mail enten fra turkomiteen/Thor eller fra styret/Anne. 

Noen viktige tidspunkt å huske på i løpet av helgen:

– Fredag: Oppmøte i resepsjonen på hotellet kl 17.00 for felles avgang til åpningskonserten i Domkirken

– Lørdag: Stemmebrukseminar kl 9.30 til 11.30. Allsang, konsert og matservering i Blå Grotte fra kl 17.30

– Søndag: Kolbotnkoret synger kl 15.15 i Bibliotekets Aula. Antrekk: sommerkjole (gjerne blomstrete).

Rekkefølge på sangene:

1. Scarborough Fair – 2. SOPRANER må huske at på 2. og 4. vers skal vi IKKE synge den vanlige stemmen! 2. sopranene synger den nederste av linjen i noten merket med S gjennom hele sangen!

2. Marias vaggsång

3. Dream a little dream

Husk å ha notene i en sort noteperm i riktig rekkefølge. Sett gjerne navn og mobilnummer i permen i tilfeller du glemmer den igjen et sted.

Kommende tirsdag, den 6/6, er det altså ingen korøvelse, men søndag 11/6, skal vi synge på Roseslottet kl 16.15. Oppmøte ved inngangen (rett ved Frognerseteren T-banestasjon) kl 15.30 for felles inngang. Hvis du ikke har meldt deg på til denne konserten, men likevel har mulighet til å stille, er det bare å komme! Alle er hjertelig velkomne til å være med!

På det nåværende tidspunkt ser det ut som været skal bli fint denne søndagen, så vi kan satse på et sommerlig antrekk også her. Jeg kommer med nærmere beskjed i neste Smil. Husk at det er meningen at man kan bruke klær man har, så man skal ikke behøve å kjøpe noe nytt for anledningen!

Og så helt til slutt, før vi tar riktig sommerferie fra koret, skal vi samles til en sommeravslutning. Tirsdag 13/6 har festkomiteen bestilt for oss på Kullebunnen Spiseri. Oppmøte fra kl 17.30 og utover. Har du ikke meldt deg på, men har lyst å være med, må du kontakte Ingrid (984 94 444). Alle betaler selv for det de spiser og drikker.

Da sees og høres vi i Fredrikstad i morgen! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️