Ukens Smil uke 24

Hei!

Først og fremst takk for sist til alle som var med på Landssangertreff sist helg! Det ble en innholdsrik og aktiv helg med masse korsang, både i form av flotte konserter, men også med mange muligheter for oss til å synge med, lærerikt seminar, fantastisk konsert med Odd René Andersen, og selvsagt hyggelig samvær i sol og vind langs elven i Fredrikstad!

Stor takk til Grigory som tålmodig sørget for at vi gjennomførte konserten vår så bra, til tross for ganske nervøs stemning rett før vi gikk på scenen. Noen små «glipp» ble det, men Grigory har følgende å si til oss: «Jeg tror det kommer av urealistisk kort forberedelsestid (det er jo egentlig svært imponerende at dere som amatører klarte det på halvannen øvelse!) og uvant besetning. Så i kontekst av det hele er jeg faktisk meget lettet og fornøyd :)»

Til søndag (11/6) møtes vi igjen, denne gangen på Roseslottet. Av erfaring fra Fredrikstad, kan det kanskje være greit å ha litt ekstra tid før konserten kl 16.15, så vi møtes ved inngangen til Roseslottet kl 15.15. 

T-banen til Frognerseteren, som går fra Jernbanetorget kl 14.37 (fra Nationalteateret kl 14.40), ankommer Frognerseteren kl 15.15. Inngangen til Roseslottet er rett ved Frognerseteren stasjon. Vi går inn etter T-banen som er beregnet å komme kl 15.15 har ankommet, så vær presis! Hvis du ønsker å komme gratis inn, må vi alle gå inn sammen som en gruppe. 

Antrekk: Det er meldt fint vær, så vi går for sommerantrekk. 

Damene gjerne i sommerkjole. Det var veldig fint med alle de blomstrete sommerkjolene da vi sang i Fredrikstad, så ta gjerne på blomstrete sommerkjole til søndag også!

Rekkefølge på sangene:

1. Dalakopen

2. Fly me to the moon

3. Blackbird

4. Gabriella song

Sett notene i riktig rekkefølge i en sort noteperm. Husk navn og mobilnummer i permen!

Da håper jeg alle som har sagt de skal komme, virkelig kommer! Og har du egentlig sagt at du ikke kommer, men likevel får anledning, så er det selvsagt bare å møte opp!

Minner også om sommeravslutningen på Kullebunnen Spiseri (Kolbotn Torg) tirsdag 13/6. Oppmøte fra kl 17.30.Ingrid vil gjerne ha tilbakemelding på hva du skal spise (984 94 444). Alle betaler selv for det de spiser og drikker.

Det er ingen flere korøvelser før sommeren, men vi sees til oppstart av høstsemesteret tirsdag 22/8.

Viktige datoer til høsten:

– Oppstart 22/8

– Høstseminar på Høyås lørdag 9/9

– Konsert i Sal 2, Kolben tirsdag 17/10

– Julekonsert søndag 10/12

Da sees vi på Roseslottet (kl 15.15) til søndag!

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️