Ukens Smil uke 25

Hei alle glade korvenner! 🎶🎶

Takk for sist til alle som var med på den hyggelig sommeravslutningen på Kullebunnen Spiseri sist tirsdag! Takk til festkomiteen som hadde organisert det hele med restauranten! Det var fint å få sagt ordentlig «God sommer!» til hverandre! Veldig hyggelig at Grigory tok seg tid til en snartur innom for å si «God sommer!» til oss etter han hadde gjennomført konsert i Kolben!

Takk også til alle som deltok på Roseslottet! Det ble en flott avslutning på vårsemesteret med storslått utsikt, magiske omgivelser, strålende sol, fine minikonserter, hyggelig publikum og nystekte snurreboller! Vår opptreden ble fin selv om det blåste friskt rundt oss der vi stod på kanten med hele Oslo og Oslofjorden bak oss. Heldigvis hadde vi vinden i ryggen så lyden forhåpentlig blåste mot publikum.

Nå er det sommerferie fra korøvelsene, men ta gjerne en titt på notene eller hør på noen lydfiler i løpet av sommeren. Vi starter opp igjen etter ferien tirsdag 22/8 kl 18.30. Da er det full fokus på konserten «Into the Night» som vi skal ha tirsdag 17/10. Vi skal ha et dagseminar på Høyås lørdag 9/9, som blir viktig å få med seg med tanke på konserten, så prøv å prioritere den dagen! Som vanlig kan det dukke opp et Smil eller to i løpet av ferien.

Ellers har Vibeke i PR-komiteen skrevet en fin artikkel til lokalavisene om vår deltagelse på Landssangertreffet i Fredrikstad og konserten vår på Roseslottet. Vi håper det vil vekke interessen hos flere som har lyst å synge med oss. Selv om vi starter opp etter ferien med å øve til konserten, vil det likevel være rom for at de som har lyst å finne ut hvordan det er å synge i kor, kan få være med på de første øvelsene. Og kjenner du noen du tror vil synes det er gøy å synge i kor, så be dem med på øvelse! Vi trenger fortsatt flere sangere i koret vårt!

Da takker jeg for et fint vårsemester og ønsker alle en RIKTIG GOD SOMMER! ☀️🌸

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️