Så samles vi igjen :)

Håper dere har hatt en riktig god sommer, som har fylt dere med sprudlende energi og en ung vilje til å skape, og at dere dermed er klare til å være Den Skjønne Kunstens formidlere på Kolbotn igjen!

I skrivende stund er det nøyaktig 2 måneder igjen til konsert. Repertoaret lærte vi før sommeren, så det gjelder bare å tørke støvet av hukommelsen og gjøre en siste innspurt. Alle sangene står nederst i dette innlegget i tilfeldig rekkefølge. Rekkefølgen er ikke satt fordi jeg tenker å snakke litt med Anne om hvordan vi kan få til en best mulig dramaturgi, om det kanskje er litt taler mellom sangene.

Dersom dere har noen forslag til noe hinsides musikken, dvs. klær, koreografi ol. til konserten, send meg gjerne en mail på grigor.m@hotmail.com.

Dersom dere vil ha øvefiler på de fire sangene i listen (dalakopen, I en natt så klar og kald, Good night sweetheart, Dream a Little Dream) som ikke har lydfil eller noen av de som kun har midi-lydfiler og ikke en ekte stemme, gi meg beskjed på samme mail.

Vi skal ha med band, og sangene som bandet er med på, er markert «(band)».

På førstkommende øvelse tar vi «En natt forbi», «Månens elev», «Into the night» og «Good night sweetheart».

Konsertrepertoar:

1. Dalakopen
2. En natt forbi (band)
3. I en natt så klar og kald
4. Månens elev (band)
5. Gabriellas song (band)
6. Fix you (band)
7. Fly me to the Moon (band)
8. Into the Night (band)
9. Blackbird (gitar)
10. Moon River
11. Sumarnatta
12. Good night sweetheart (perkusjon)
13. Dream a little dream (kun damekor!)
14. Good night Ladies (solo (ingen ladies!))
15. Nocturne (solo (heller ingen ladies!))