Ukens Smil uke 34

Hei alle glade sangere! 😊

Her kommer høstens første Smil! Håper hver og en av dere har hatt en fin sommer og nå er klare for korøvelser igjen! 🎶🎶 Nå blir det fullt fokus på konserten «Into the Night» den 17/10!

Vi starter opp tirsdag 22/8. Vi øver i Salong 1 i tredje etasje, slik vi pleier. Vi synger fra kl 18.30 og frem til kl 21.00 bare avbrutt av en kaffe/te/kjeks-pause. Kanskje starter vinlotteriet opp også? Fint om de som kan betaler med Vipps.

Vibeke i PR-komiteen har vært meget aktiv nå før oppstart og promotert koret vårt i alle tenkelige fora, og de to første øvelsene (22/8 og 29/8) skal vi, selv om vi øver til konserten, ha åpne øvelser. Så nå krysser vi fingrene for at det dukker opp mange nye sangere! Men det er viktig at dere alle er flinke til å dele, dele, dele det som legges ut på Facebook, enten det er info om de åpne øvelsene eller om konserten vår den 17/10! 
Jeg har allerede fått tilbakemelding fra 3 damer, to av dem kommer nå til tirsdag, Hege og Stine. Den tredje, Vibeke, kommer neste tirsdag. Så ta vel i mot dem + andre nye som forhåpentlig kommer for å prøve hvordan det er å synge med oss!

Programmet for høstens øvelser finner du på hjemmesiden. Jeg minner imidlertid om følgende:
– Dagseminar på Høyås lørdag 9/9. Mer info kommer.
– Øvelse med band i Salong 1 tirsdag 10/10.
– Generalprøve og konsert i Sal 2 tirsdag 17/10
– Julekonsert i Kolbotn kirke søndag 10/12

Minner om at billettene til konserten den 17/10 ligger til salg på Kolben sitt kulturprogram for høsten! Billettpris kr 210,- (som er inkludert billettavgift til Kolben).

Grigory har allerede lagt ut melding på hjemmesiden om planene frem mot konserten, repertoar for konserten og hva vi skal øve på nå til førstkommende øvelse. Husk å gi beskjed om du mangler noter og ikke har mulighet til å printe ut selv. Alle sangene øvde vi på før sommeren, så hvis du var med på øvelsene da, har du allerede notene. Vær snill å finn dem frem og ta dem med. Husk at notekomiteen har begrenset mulighet til å printe og må prioritere de som er nye og de ikke kan printe ut selv.

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees å høres vi til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️