Ukens Smil uke 36

Hei igjen! 🎶🎶

Takk for innholdsrik øvelse sist tirsdag!

Først og fremst velkommen til dere som var helt nye, både damer og herrer! Vi jobber jo hardt for å styrke herregruppa, så det var supert med tre interesserte herrer – og alle tre tenorer! Håper dere alle har lyst å være med oss videre!

Og så fikk vi tatt korbilde! Det skal brukes i markedsføringen av konserten vår!

På denne øvelsen utfordret Grigory oss med å skulle synge og bevege oss samtidig. Det er ikke noe vi gjør så ofte, men det blir selvsagt mer spennende med litt bevegelse på scenen. Og alle tok jo utfordringen med et smil! 😊 Bra jobba dere, men vi må vel regne med å øve litt mer på bevegelsene!

Til tirsdag skal vi jobbe videre med repertoaret til konserten. Sjekk informasjonen som Grigory har lagt ut her på hjemmesiden under «Dirigenten informerer». Bruk hjemmesiden til å finne noter og øvefiler. Hvis du trykker på datoen 5/9-2023 under «Øvelser og seminarer» på forsiden av hjemmesiden, får du opp alle sangene vi skal synge på konserten – i riktig rekkefølge. Under listen med sanger kan du klikke deg inn for å laste ned notene. Hvis du ikke har mulighet til å printe ut dine egne noter, er det fint om du sier i fra, så ordner notekomiteen det.

Lørdag 9. september blir det dagseminar på Høyås Bo-og rehabiliteringssenter. Det blir fullt fokus på sangene til konserten. Vi starter kl 10.00, så vær snill å være presis!  Marie deler ut parkeringslapper og informerer om hvor vi kan parkere, samt slipper oss inn i bygget. Kommer du kollektivt er det buss 81 som stopper på Høyås.

Ta med notene til alle sangene til konserten. Ta også med matpakke og drikke (varmt og kaldt) + noe å skrive med. 

Vi skal synge en liten minikonsert for beboerne mot slutten av seminaret (ca kl 15.30). 

Vi holder på til kl 16.00, men det blir selvsagt lunsjpause + noen mindre pauser innimellom.

Om noen har noen saker som ønskes tatt opp på et medlemsmøte, tar vi det etter seminaret er ferdig. Send meg eventuelle saker på en mail, helst så fort som mulig! Det blir bare medlemsmøte hvis det har kommet inn noen saker.

Ang julekonserten, så er kirken ledig både 7/12 og 14/12, så styret skal ta en avgjørelse på hvilken av disse dagene som er best. Det kan for eksempel være lurt å unngå en dag da det er konsert i nærområdet med noen som er mer kjente enn oss! 😉

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees å høres vi til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️