Ukens Smil uke 37

Hei!

Takk for flott øvelse sist tirsdag! Så gøy at vi får nye sangere blandt oss! Det høres at vi blir flere og det er helt supert! Håper dere som er helt nye finner dere til vel rette og har lyst å bli med videre! Vi er så glade for at dere har funnet veien til oss!

Sist tirsdag hadde herrene en egen halvtime på slutten av øvelsen, og siden jeg måtte være igjen for å låse etter oss, fikk jeg hørt litt på dem – og det var veldig fint å høre på! Det blir et flott innslag på konserten!

I morgen er det seminar på Høyås Bo- og rehabiliteringssenter. Det blir fullt fokus på sangene til konserten.Vi starter kl 10.00, så vær snill å være presis! Marie deler ut parkeringslapper og informerer om hvor vi kan parkere, samt slipper oss inn i bygget. Kommer du kollektivt, er det buss 81 som stopper på Høyås.

Ta med notene til alle sangene vi skal synge på konserten. Oversikt over notene finner du her på hjemmesiden. Ta også med matpakke og drikke (varmt og kaldt) + noe å skrive med. 

Ca kl 15.30 skal vi holde en liten konsert for beboerne. Seminaret varer til kl 16.00, men det blir selvsagt lunsjpause + noen mindre pauser innimellom.

Det blir kun medlemsmøte etter seminaret om det har kommet inn noen saker som ønskes tatt opp. Har du noe du ønsker tatt opp, må du sende meg en mail.

Til uken er det vanlig øvelse på tirsdag igjen. Grigory legger ut egen melding på hjemmesiden om det musikalen programmet for øvelsen. Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang. 

Bruk hjemmesiden til å finne noter og øvefiler. Hvis du ikke har mulighet til å printe ut dine egne noter må du gi meg en tilbakemelding, så ordner vi det.

Det jobbes nå aktivt med å markedsføre konserten vår i alle media, men vel så viktig er at vi alle deltar i markedsføringen. Del, del, del det som legges ut på Facebook, snakk om konserten med alle du møter, familie, venner, naboer, kollegaer osv, og ikke minst bestill billetter!!

VIKTIG MELDING ANG JULEKONSERTEN: Som jeg forklarte i et tidligere Smil, har vi blitt nødt til å flytte julekonserten. Ny dato er torsdag 7/12. 

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Høres og sees i morgen! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️