Ukens Smil uke 38

Hei!

Takk både for flott seminar sist lørdag og for en fin øvelse tirsdag! Så gøy med enda flere nye sangere! Dere er alle hjertelig velkommen til oss! 

I og med at det ikke kom inn noen saker fra dere til styret, ble det ikke noe medlemsmøte etter seminaret. Flott at det ikke var noe som var aktuelle å ta opp i plenum. Det betyr forhåpentlig at alle er fornøyde med tingenes tilstand! Men husk at styret alltid er lydhøre for saker som ønskes tatt opp, så ikke vær redde for å ta kontakt om det skulle være noe.

Nå begynner det å nærme seg konsert og PR- og Arrangementskomiteen er i gang med markedsføring og alt som skal lages av program, flyers, plakater og vervelapper. Når flyers og plakater er ferdige, må alle ta med en liten bunke og spre dem ut i nabolaget sitt. I tillegg må vi alle snakke om konserten til alle vi treffer på vår vei, familie, venner, naboer, kollegaer osv osv! Og del og lik alt som legges ut Facebook, om igjen og om igjen! Og ikke minst – kjøpt billetter!! Vi vil ha full sal!!

Nå er rekkefølgen på sangene til konserten satt. Du finner sangene i riktig rekkefølge under «Dirigenten informerer»! Det betyr at du allerede nå kan finne/anskaffe deg en sort notemappe og sette alle sangene inn i mappen i riktig rekkefølge. Da er den jobben gjort før konserten, og i tillegg slipper du å bla og bla og lete etter noten vi skal synge på øvelsen!

Husk at det nå er full fokus på alle sangene vi skal synge på konserten, så ta med alle notene! Bruk hjemmesiden til å finne noter og øvefiler. Hvis du ikke har mulighet til å printe ut dine egne noter må du gi meg en tilbakemelding,så ordner vi det.

Programmet fremover ser slik ut:

Tirsdag 19/9: Vanlig øvelse

Tirsdag 26/9: Vanlig øvelse

Tirsdag 3/10: Høstferie

Tirsdag 10/10: Øvelse med band

Tirsdag 17/10: Generalprøve og konsert

Tirsdag 24/10: Vi begynner på julerepertoaret

Minner om at julekonserten er flyttet og er nå satt til torsdag 7/12! 

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees å høres vi til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️