Siste innspurt

Da er det ikke mange øvelser før det er generalprøve og konsert, og det er sikkert noen som er litt bekymret, men jeg må si dere gjør en super jobb allerede! Det eneste dere trenger er å lytte gjennom alle øvefiler, synge med og repetere tekst på sangene. Tenk på ting dere har notert (for jeg antar at mange noterer i hodet eller i noten når jeg sier noe) før øvelsen førstkommende tirsdag. Hvis dere kommer svært godt forberedt, kan dere se opp på meg, og da blir det kanon! 🙂

Øv spesifikt: Bevegelser på starten av Dalakopen. Knipse på Fly me to the Moon «Fill my heart with joy…».

Jeg lurer også på om noen har følgende rekvisitter:

  • noen flere lykter/elektriske «stearinlys»
  • Et større timeglass
  • En eller to store svarte kapper

Jeg tror forresten også at mennene får gå litt før på første øvelse, så damene kan øve litt ekstra på Dream a little dream.

Vi ses igjen!