Ukens Smil uke 39

Hei alle glade korvenner!

Så var det fredag igjen og nytt Smil! Smilet inneholder flere viktige saker, som gjelder alle, så vær snill å lese hele Smilet! 😊

Grigory har lagt ut info på hjemmesiden om det musikalske programmet for neste øvelse, den 26/9.

Håper alle nå har satt notene inn i en sort notemappe i riktig rekkefølge!

VIKTIG ANGÅENDE KONSERTEN VÅR: Foreløpig er det bare solgt 14 billetter. Det er for dårlig! 

Vi er for tiden ca 40 medlemmer i koret. Hvis alle kjøper 1 billett hver er det 40 billetter solgt, kjøper alle 2 billetter hver er det 80. Enkelt regnestykke! Det er 140 plasser i Sal 2, så det ideelle hadde vært om alle kjøpte 3-4 billetter. Da jeg startet i koret fikk vi utdelt 4-5 billetter hver når vi skulle ha konsert, og så måtte vi selv sørge for å selge dem. Så strenge er vi ikke lenger, men vi forventer at alle gjør en innsats for å fylle salen! Så få med familie, venner, naboer, kollegaer osv. Hva med å gi en billett i gave til noen?

Billetter kan kjøpes på Kolben sin nettside, men du kan også kjøpe billetter over disk i biblioteket i deres åpningstid, samt før alle andre forestillinger og kinovisninger i Kolben. Det vil også være 1 times billettsalg i foajeen før konserten på konsertdagen. 

Som jeg nevnte på siste korøvelse, så har vi vært litt for snille da vi satte billettpris på konserten. Selv med full sal går vi underskudd, men da er det ekstra viktig at vi får inn så mye som mulig på billettsalget. Og minst like viktig: DET ER  MYE MORSOMMERE Å SYNGE FOR EN FULL SAL ENN FOR EN HALVFULL SAL! 

Så kom igjen dere, gjør en innsats for koret vårt alle sammen!! 

VIKTIG MELDING TIL HERRENE: I forrige Smil skrev jeg at det ikke ble noen øvelse tirsdag 3/10 (høstferieuken), men nå er det bestemt at det blir en egen herreøvelse den dagen. Så herrer, øvelse tirsdag 3/10 for dere! OBS!! Oppmøte kl 18.00! 😊 

Her er melding fra Thor ang øvelsen: 

Vi gutta øver en ekstra gang. Uke 40 er det høstferie, men Anne har bestilt våre vanlige lokaler fra kl 18.00. Da får vi gutta Grigory for oss selv. (Eller omvendt.) Vi har behov for litt ekstra øvelse, men dersom vi kommer i gang kl 18.00 denne kvelden rekker vi en tur på puben før det blir for sent.

Her er link til Hjemmesiden. Grigory avgjør hva vi vi skal jobbe med.

Sist øvelse øvde vi litt på hvordan vi skal gå og stå på konserten. Grigory har planlagt at vi på konserten skal stå på to rader fremme på scenen i en halvsirkel. Første rad skal stå på gulvet, andre rad et lite trinn opp på en kortrapp. Minner om at det er Grigory som bestemmer hvor hver av oss skal stå slik at både det visuelle og det lydmessige inntrykket blir det beste. Alle må derfor være fleksible og innrette seg etter Grigorys anvisninger. 

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg og god øvelse til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️