Ukens Smil uke 40

Hei!

Nå nærmer det seg konsert, men førstkommende tirsdag er det høstferie for damene, mens herrene skal ha sin egen øvelse denne tirsdagen! Oppmøte for herrene kl 18.00 i vårt vanlig øvelokale, Salong 1.

Vi damene får bruke høstferien på å øve på egenhånd ved hjelp av øvefiler som ligger inne på hjemmesiden.

Øvelsen etter høstferien, tirsdag 10/10, blir med band. Det blir spennende, men også veldig bra, for da behøver ikke Grigory spille piano, men kan ha fullt fokus på oss og dirigeringen. Øvelsen den 10/10 er i Salong 1 der vi vanligvis øver og til samme tid som normalt.

På øvelsen den 10/10 må alle ha alle notene satt inn i en sort noteperm i riktig rekkefølge!

Ellers må jeg nok en gang be dere om å hjelpe til å få solgt billetter. Vi har bare såvidt rundet 40 solgte billetter! Det er bare 1 billett pr medlem! Det er for dårlig! Vi bør alle kjøpe/selge minst 3 billetter hver!

Jeg gjentar det jeg skrev i forrige Smil: Vi har vært litt for snille da vi satte billettpris på konserten. Selv med full sal går vi underskudd, og da er det ekstra viktig at vi får inn så mye som mulig på billettsalget.

Og minst like viktig: DET ER  MYE MORSOMMERE Å SYNGE FOR EN FULL SAL ENN FOR EN HALVFULL SAL! 

Så kom igjen dere, gjør en innsats for koret vårt – alle sammen!! 

Da ønsker jeg alle damene en fin høstferieuke, og alle herrene en super øvelse – med sosialt samvær etterpå! 😊  ❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️