Kort gjennomgang

Hei!

Håper dere har en fin ferie. Herrene møttes nå på tirsdag og presterte godt da de sang gjennom repertoaret sitt. Så det er jeg ikke så bekymret for. Så er spørsmålet, hva skal vi gjøre på neste øvelse?

Siden bandet er der, skal vi ta alle sangene som gjøres med band i konsertrekkefølge. A capella-sangene tar vi ekstra godt gjennom på konsertdagen.

Lytt gjerne på øvefiler på disse sangene! Her skriver jeg sangene i rekkefølgen OG med litt påminnende tekst om hva vi skal gjøre. Lene, Knut og Vibeke har særskilte roller, så det er bare å følge med på hva de gjør.

  1. Månens elev – altene starter med hodet ned og løfter hodet i løpet av første setning.
  2. Fly me to the moon – håper å ha med dans og hatt på denne, Kirsti! Kor, husk å knipse på offbeat der jeg viser dere at dere skal knipse. Jeg slår også av knipsingen.
  3. En natt forbi – starter i realiteten med regnlyder som dabber ut. Så gir jeg dere toner. Så begynner vi sammen med bandet. Husk å gynge på instrumentalsolo. Jeg viser retning.
  4. Blackbird – jeg gir tone til Snefrid og minner de andre litt på hvor dere skal starte, men ta ansvar selv. På slutten er det tordenlyder, alle løper og hyler i skrekk fra der vi står mot nærmeste vegg. Så ikke i samme retning, men bort fra publikum mot nærmeste vegg.
  5. Into the night – mens bandet spiller 8 takter forspill, går dere sakte tilbake til plassen dere startet på. Jeg viser deres innsats tydelig, så se på meg. Tonene høres jo i bandet. Se litt bedrøvet ut. På den aller siste «So dark» (t. 91) begynner vi å gå mot publikum på to rekker. Koret deles i to. De som står ytterst gå først. Vi går på hver side av publikum. På vei tilbake henter noen av dere lys. De vil ligge enkelt tilgjengelige, men det snakker jeg om på øvelsen.
  6. Fix you – syng med innlevelse
  7. Gabriellas sång – syng pent
  8. Sov på min arm – herrene synger. Her skal vi øve på å gå til siden med herrene. Damene øver på å somle litt og gå bort fra publikum i en flokk og legge seg ned for å sove.

Alt av handlinger med Lene, Knut og Vibeke kommer i tillegg.

Ha en god dag videre! Spør meg hvis noe er uklart.