Ukens Smil uke 41

Hei alle glade sangervenner! 🎶🎶

Da går høstferieuken mot slutten. Håper uken har vært fin! Herrene hadde, etter hva jeg har hørt, en flott øvelse sist tirsdag. Kommende tirsdag er det øvelse igjen. Denne gang med band! Det blir spennende! Øvelsen er i Salong 1 som vanlig.

Les nøye gjennom Grigory sin melding på hjemmesiden ang øvelsen til tirsdag!

Regner med at alle nå har satt notene inn i riktig rekkefølge i en sort notemappe!

MEN: Fortsatt er det over 80 usolgte billetter igjen! SÅ KOM IGJEN!  MÅ alle gjøre en innsats for å få fylt salen! Uansett hvor mye PR vi gjør for konserten, så selger ikke billettene seg selv. Billettsalget er helt avhengig av at hver og en av oss gjør en innsats! Få med familie, venner, naboer, kollegaer osv! Kjøp tre billetter og gi dem bort i gave! 

Konserten blir ikke avlyst selv om vi ikke klarer å fylle salen, men det er ikke like gøy å stå på scenen hvis salen bare er halvfull! Og det vil følgelig også gi oss et større underskudd enn nødvendig!

Billetter kan kjøpes på Kolben sin nettside, men du kan også kjøpe billetter over disk i biblioteket i deres åpningstid, samt før alle andre forestillinger og kinovisninger i Kolben. Det vil også være 1 times billettsalg før konserten på konsertdagen. 

Har du husket å melde fra til turkomiteen ang kortur til Garda i april neste år? Det blir gøy!

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at fravær kan meldes fra inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg og god øvelse til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️