Ukens Smil uke 42

Hei og takk for en fin øvelse med band sist tirsdag! Nå er det like før! Dette blir spennende!

Vi har Sal 2 i Kolben fra kl 14.00 den 17/10, så det er mulig å komme tidlig hvis man vil/kan. Grigory kommer antagelig mellom kl 14.00 og kl 15.00, men alle må prøve å møte senest kl 16.00 for generalprøve. Generalprøven er viktig å få med seg! Da vil det bli lettere å forstå og huske det vi skal gjøre på scenen, i og med at vi da får gått igjennom programmet i det rette lokalet. 

På siste øvelse før høstferien forklarte Grigory litt om den røde tråden i konserten. Konserten vår er jo bygget opp rundt sangen «Into the Night», hentet fra TV-serien «Twin Peaks», som gikk på nrk i 1990. I løpet av konserten blir vi kjent med tre av karakterene fra denne TV-serien, nemlig Laura Palmer (Lene), The Log Lady (Vibeke) og Bob (Jokum). Grigory kommer sikkert til å skrive noe om dette i sitt innlegg på hjemmesiden før konserten, men det er også mulig å google for å lese litt mer om både serien og de tre karakterene. 

Vi har nå solgt over halvparten av billettene, men det er fortsatt over 60 usolgte billetter! Det betyr at hver og en av oss i gjennomsnitt har kjøpt 2 billetter hver, men vi må opp i gjennomsnittlig minst 3 billetter hver for å fylle salen! SÅ KOM IGJEN! VI VIL HA FULL SAL!

Billetter kan kjøpes på Kolben sin nettside, men du kan også kjøpe billetter over disk i biblioteket i deres åpningstid, samt før alle andre forestillinger og kinovisninger i Kolben. Det vil også være 1 times billettsalg før konserten på konsertdagen. 

Vi har reservert kulisseverkstedet som garderobe for oss. Bandet har egen garderobe.

Huskeliste:

Antrekk: Sort/ mørkt, «litt rått», f eks skinnjakker (for de som har det), ikke penklær.

Noter: Alle notene i sort notemappe i riktig rekkefølge – ikke løse noteark som kan falle ut av permen.

Det kan være lurt å ha med varm/kald drikke, og kanskje en liten matbit.

Minner også på at arrangementskomiteen må huske blomsterbuketter til musikere + Grigory!

Her er et lite sitat fra Kolbotnkorets visjon som passer nå rett før konserten: «Som medlemmer av Kolbotnkoret ønsker vi å være engasjerte, positive og inkluderende. Vi tør utfordre oss selv, og tåler usikkerheten lenge nok til å nyte suksessen når vi lykkes.»

Husk at medlemsavgiften ikke kan betales med Vipps, men må betales inn på korets konto: 1614 27 89284

Programmet for resten av høsten etter konserten, er å starte opp å øve til julekonserten torsdag 7/12.

Ha en fin helg, så sees vi til konsert på tirsdag! 

Men følg med på hjemmesiden, det er meget mulig at det kommer et ekstraSmil før konserten!

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️