Ukens Smil uke 43 -vær snill å lese alt!

«Som medlemmer av Kolbotnkoret ønsker vi å være engasjerte, positive og inkluderende. Vi tør utfordre oss selv, og tåler usikkerheten lenge nok til å nyte suksessen når vi lykkes.»

Dette sitatet fra Kolbotnkorets visjon, var også med i forrige ukes Smil. Det passet veldig bra å minne om det i forkant av konserten, men passer like godt nå etter konserten! For konserten ble virkelig suksess! Gratulerer til oss, Kolbotnkoret! 🏆

Håper alle kjente på den gode følelsen man får etter å ha fullført en fin konsert! 💖

Takk til hver og en for innsatsen, selv om det var kjempeskummelt å være såå langt utenfor komfortsonen!

Takk til skuespillerne våre, som tok oss gjennom handlingen i konserten! Bra jobba!

Takk til tenor Jon Berg Eriksen, som kunne steppe inn på kort varsel! Han hadde en flott stemme!

Takk til bandet som var god støtte for oss på mange av sangene og som satte stemningen med sin musikk!

Og ikke minst takk til Grigory, som har jobbet iherdig med oss, og som hadde troen på at dette skulle vi klare. Grigory har flere ganger sagt at vi må ha mer troen på oss selv, og det stemmer, så det må vi jobbe videre med!

Takk også til Vibeke R-A, som har stått på med PR før konserten. Og takk til Arrangementskomiteen for deres bidrag!

Vi solgte 125 billetter av 140 mulige! Det er kjempebra! Og det er takket være både Vibeke sine utrettelige fremstøt på PR-fronten, men også takket være alle dere som har reklamert for konserten og fått med dere familie og venner! Det var jo supert med full sal og fullt trøkk!

Men det er ikke tid til å hvile på laurbærene! Vi skal i gang med neste prosjekt – julekonserten i Kolbotn kirke torsdag 7/12. Grigory har allerde lagt ut liste med sangene vi skal øve på. Vi møtes til øvelse som vanlig i Salong 1 førstkommende tirsdag kl 18.30. Ta med noter til de julesangene Grigory har satt opp i repertoarlisten! Listen finner du på hjemmesiden under «Dirigenten informerer», men også i kalenderen over kommende øvelser.

Ang noter til julerepertoaret: Notekomiteen har bare mulighet til å dele ut noter til de som ikke har sunget disse sangene tidligere, og som ikke har mulighet til å printe ut selv. Hvis du har sunget i koret en stund, har du helt sikkert de fleste av notene allerede. Så finn dem frem! Ellers finner du notene på hjemmesiden. Alle som kan printe ut selv, må gjøre det! Hvis du ikke har mulighet til printe ut, er det fint om du sier i fra enten til meg eller til notekomiteen ved Anne-Kari.

SE HER! Kolbotnkoret har fått en hyggelig invitasjon om å delta med sang på Langhus Blæselag sin jubileumskonsert på Haugjordet ungdomsskole på Langhus lørdag 11/11 kl 16.00 til ca kl 18.00. Langhus Blæselag er et brassband i Nordre Follo. Vi skal evt synge 15 til 20 minutter. Grigory er positiv, men som alltid må vi sjekke hvor mange som kan være med, og hvilken stemmefordeling vi får til før vi kan takke ja.

SÅ OBS OBS!! Jeg vil derfor at alle gir meg tilbakemelding uansett om du kan eller ikke! Jeg trenger å ha dette klart ganske fort, så gi meg beskjed så fort som mulig og senest på øvelsen på tirsdag, slik at jeg raskt kan få gitt beskjed videre til arrangøren av jubileumskonserten!

Enda et OBS! Grigory har søkt og fått aksept på å være med i en mentorordning i regi av Koralliansen. Det vil være lærerikt og inspirerende både for Grigory og for oss sangere! Det innebærer imidlertid at koret er med på et seminar på 3 timer enten fredag 26/1-2024 på kvelden eller lørdag 27/1-2024 på dagtid. Så hold foreløpig av disse datoene! Vi har ikke så mye detaljer ennå, men håper vi kan få ha seminaret på lørdagen. Mer info kommer etter hvert.

Ellers hadde det vært fint om alle tok en sjekk av de datene de har liggende inne på hjemmesiden. Ikke alle har alle data på plass, så fint om alle kan oppdatere sidene sine. Sjekk dine følgende data på hjemmesiden: navn, mailadresse, stemmegruppe, mobilnummer, adresse, fødselsår pluss navn og mobil til pårørende. 

Minner også om den hyggelige invitasjonen vi fikk fra Jon Berg Eriksen, gjestetenoren vår. Jeg sendte dere invitasjonen på mail. Requiem i Grønland kirke søndag 12/11 kl 19.00.

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du melder fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Helt til slutt i dag, en viktig påminnelse til damene: Vær snill å ikke ta på parfyme før øvelsen! Det er flere i koret som reagerer på parfyme, og det påvirker blant annet sangstemmen!

God helg så sees vi til gryende julestemning på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️