Ukens Smil uke 44

Hei!

Takk for fin øvelse sist tirsdag! Hyggelig med nye sangere blant oss, både de som var hos oss for aller første gang og de som så vidt har vært innom tidligere, og som nå blir med fremover. Dere er alle hjertelig velkomne til oss!

Da er vi i gang med forberedelsene til julekonserten 7/12! Grigory har allerede lagt ut program for kommende øvelse. Husk at alle som kan printe ut noter selv, må gjøre det. Notekomiteen har begrensede muligheter til å printe ut. Har du sunget i koret en stund, har du sikkert notene liggende hjemme. Finn dem frem og bruk dem.

Som jeg opplyste om på siste øvelse, blir det ikke noe av vår deltagelse på Langhus Blæselag sin jubileumskonsert den 11/11. Det var for få som svarte at de kunne stille denne dagen, og det hadde antagelig ikke hjulpet om alle de som ikke svarte noe i det hele tatt hadde svart ja. Vi får håpe på bedre oppslutning ved en senere anledning.

Nå har snart alle lagt inn de nødvendige data på hjemmesiden, men det er fortsatt noen som har litt mangelfulle eller feil opplysninger. Fint om de få som fortsatt ikke har lagt inn alt (navn, adresse, mailadresse, mobilnummer, fødselsår, kjønn, pårørendes navn og mobilnummer og hvilken stemme du synger) kan gjøre det. 

Til slutt en liten huskeliste 😉 : 

Husk at fristen for å betale første del av vårens kortur til Garda er 3/11. Vær snill å ikke benyttes Vipps til denne innbetalingen, men bruk nettbank. Konto nr: 1614 27 89284

Minner også om den hyggelige invitasjonen vi fikk fra Jon Berg Eriksen, gjestetenoren vår. Jeg sendte dere invitasjonen på mail. Requiem i Grønland kirke søndag 12/11 kl 19.00.

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Helt til slutt i dag, en viktig påminnelse til damene: Vær snill å ikke ta på parfyme før øvelsen! Det er flere i koret som reagerer på parfyme, og det påvirker blant annet sangstemmen!

God helg så sees vi til mer julestemning på tirsdag! 🎄 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️