Ukens Smil uke 45

Hei! 

Da er vi allerede kommet til november og julen og julekonserten nærmer seg! Håper alle nå prioriterer de 5 øvelsene som er igjen før konserten! Julekonserten er i Kolbotn kirke torsdag 7/12 kl 19.00.

Først i dag minner jeg om det jeg snakket om i pausen sist øvelse, nemlig at damene husker på å ikke bruke parfyme på øvelsene. Det er flere i koret som reagerer på parfyme og får problemer med stemmen pga parfyme.

Det er altså 5 øvelser igjen til konserten og vi må bruke tiden godt! Bruk øvefilene til Grigory, som du finner her inne på hjemmesiden!

Julekonserten skal være i Kolbotn kirke, og vi pleier å få låne kirken gratis hvis vi stiller som kor i kirken på julaften til gudstjenesten kl 15.00. Der plier vi å synger vi to sanger (oppe fra galleriet) i løpet av gudstjenesten. Vi klarer oss uten dirigent, men har orgel som akkompagnement. Vi prøver derfor å velge to sanger fra julekonsertrepertoaret, som ikke er for kompliserte å synge på egen hånd. Dette er noe Kolbotnkoret har bidratt med i alle år, men i fjor klarte vi dessverre ikke å stille et presentabelt kor. Det var litt flaut å måtte si i fra at vi likevel ikke kunne stille, selv om vi hadde lånt kirken mot at vi skulle bidra i kirken på julaften. 

Men da kommer jeg igjen med en bønn om at flest mulig prøver å få til å bli med i kirken kl 15.00 på julaften. Det er veldig koselig og stemningsfullt å være med. Vi er ferdige ca kl 15.45, så det er tid nok til å rekke hjem til julefeiringen. Det er også en fin måte å slippe å måtte betale leie av kirken til konserten vår. Det trenger vi nå etter det dundrende underskuddet vi har gått etter konserten vi hadde i oktober.

Så igjen ber jeg om en tilbakemelding fra dere alle, denne gangen vil jeg gjerne vite hvem som kan stille i kirken kl 15.00 på julaften og hvem som ikke kan! Vær så snill å svare meg med én gang du leser dette! Og svar meg enten du kan eller ikke!! Det hadde vært så herlig å få tilbakemelding fra alle uten å måtte mase og mase!!

Julekonserten er lagt til kl 19.00 slik at alle skal rekke å komme seg hjem fra jobb. Grigory vil gjerne at de som kan, møter kl 16.00 for oppvarming og gjennomgang. Så håper jeg alle er like flinke til å få med familie og venner på denne konserten, som på forrige konsert! Det er plass til ca 100 tilhørere i kirken, og det er mye morsommere å synge for en full kirke enn for en halvfull!

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg så sees vi til mer julestemning på tirsdag! 🎄 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️