Ukens Smil uke 46

Hei på en grå novemberfredag!

Først i dag en liten forklaring på hvorfor vi hadde en dame fra Koralliansen på besøk på forrige øvelse. Hennes navn er forøvrig Ingrid Danbolt. Jeg tenkte kanskje hun ville si noen ord på begynnelsen av øvelsen, men siden hun ikke gjorde det, skal jeg gi dere litt info.

Grigory søkte i våres Koralliansen om å få bli med i en mentorordning. Det var mange som søkte og bare noen få som ble plukket ut, så det er flott at Grigory – og koret – har fått en slik mulighet! Forrige tirsdag var første møtet mellom Ingrid Danbolt fra Koralliansen, Grigory og styret. Som dere så, var Ingrid D tilstede under øvelsen for å bli litt kjent med oss og med Grigory.

Mentorordningen er ment som en utvikling både for dirigenten og for koret. Den varer i ett år og skal være som en felles dugnad for oss alle for at både koret og Grigory skal bli bedre. Det neste som skal skje er at koret skal delta på et 3 timers seminar lørdag 27/1-2024. Det vil høyst sannsynlig bli i Sofiemyr kirke. Jeg vet ikke klokkeslett ennå, men det blir en gang mellom kl 9.00 og kl 17.30. Mer info kommer etterhvert. Håper flest mulig holder av den lørdagen, da det er viktig at vi alle er med.

Torsdag 7/12 er det julekonsert i Kolbotn kirke. Konserten starter kl 19.00, men fint om de som har mulighet kommer fra kl 16.00. Vi har litt forskjellig som må ordnes i kirken på forhånd: pynte juletreet, tenne lys og fakler, organisere billettsalg ++. Generalprøven blir kl 17.00. Også i år har vi Ansgar Beste som pianist/organist. Husk å ta med noter og noe å drikke på. Evt en matbit om du tror du trenger det.

Husk å sette alle notene inn i en sort noteperm i riktig rekkefølge!

Antrekk blir som vi pleier: Damene i sort, litt pent, med en rød juleffekt. Herrene i mørk dress, hvit skjorte og evt rødt eller julete slips/tversover.

Og så er det igjen viktig at dere alle er med å spre ryktet om konserten! Vi vil ha full kirke!

Ang julaften, ser det ut som vi skal klare å stille som kor. Mer info om det kommer etterhvert. 

Det blir juleferie etter julekonserten, bare avbrutt av sang i Kolbotn kirke på julaften. Oppstart i 2024 blir tirsdag 9/1.

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg så sees vi til mer julestemning på tirsdag! 🎄 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️