Ukens Smil uke 47

Hei!

Da var det fredag igjen og tid for Ukens Smil. Nå er det ikke lenge igjen til julekonserten. Håper alle er flinke til å spre budskapet om konserten slik at vi får full kirke! Jeg skal sende alle en mail med en flyer, som man kan dele ut til de man tror kan tenke seg å komme på konserten, familie, venner, naboer, kollegaer osv. Denne gangen tenker vi litt miljøvennlig og printer ikke ut utallige flyers, som kanskje bare havner i søppelbøtten. Så hver av dere oppfordres til å printe ut (evt sende videre digitalt) de eksemplarene dere trenger. Har du ikke printemuligheter, så si i fra, så ordner vi noen for deg. Ellers gjelder det samme som tidligere, del, del, del!! 

Så en VIKTIG melding ang den siste øvelsen før konserten, dvs tirsdag 5/12. Da blir øvelsen til samme tid, men i kirken! Vi skal ha samme pianist/organist som i fjor, Ansgar Beste. Han kommer på øvelsen i kirken den 5/12.

Ang konsertdagen, så disponerer vi kirken fra kl 16.00, og generalprøven starter kl 17.00.

Ang sang julaften: Takk til alle som har svart og takk til alle som kan delta! Mer info om julaften kommer etterhvert.

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees vi til mer julestemning på tirsdag! 🎄 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️