Ukens Smil uke 48

Hei på en solfylt novemberdag!

Først i dag en viktig beskjed!  Det er gjort endringer i rekkefølgen av sangene vi skal synge på julekonserten, så da håper jeg du bruker noen minutter på å få satt alle sangene i riktig rekkefølge inn i en sort noteperm. Sjekk meldingen fra Grigory for å finne riktig rekkefølge!

Håper alle nå reklamerer for konserten til familie, venner, naboer og kollegaer! Print ut flyeren jeg sendte, eller send flyeren på mail til alle du har lyst skal komme på konserten vår. Har du ikke printemuligheter, si i fra til oss i styret, så ordner vi det! Og husk å dele, dele, dele på Facebook og andre sosiale medier! Vi vil ha full kirke!

Førstkommende øvelse, den 28/11, er vi i Salong 1 i Kolben som vanlig, mens øvelsen etter (den siste øvelsen før konserten), den 5/12, er vi i kirken!

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees vi til mer julestemning på tirsdag! 🎄 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️