Ukens Smil uke 49

Hei! 🌟

Da var desember og adventstiden her! Nå går det fort mot jul, men heldigvis er det ennå litt tid igjen før treet skal pyntes og julen ringes inn. Til uken er det både siste øvelse før juleferien og julekonsert i kirken.

Men først en viktig beskjed, som krever svar løpet av kvelden! Denne gangen tenger bare de som kan, å svare.

Har du mulighet og lyst til å stille på Østli skole på Myrvoll nå til søndag kl 16.30 for å synge ved tenning av julegranen? Send meg en melding i løpet av kvelden, for jeg må gi tilbakemelding i morgen tidlig. 

De pleier å ha korps som spiller ved julegrantenningen, men nå er det for kaldt for mange av instrumentene, så korpset har måttet melde avbud i år. Det er grunnen til at de spør oss så sent. De forventer ikke flerstemt sang, men bare noen som synger noen få kjente julesanger (forslag: 1. vers av Tenn lys, Glade jul, Deilig er jorden, Deck the Hall).  Belønning er godtepose fra nissen.

Så vær snill å svare meg så snart du leser dette hvis du har mulighet til å delta!

Tirsdag 5/12 skal vi øve i Kolbotn kirke. Vi øver fra kl 18.30 til kl 21.00 som vanlig. Organist/pianist Ansgar kommer også på øvelsen, så Grigory kan ha fullt fokus på å dirigere oss, og vi får testet ut sangene som skal synges med orgel. 

Det er meldt ganske kaldt vær til tirsdag, derfor kan det være kaldt i kirken, så kle deg godt og ta med litt ekstra ull! Ta også med varm drikke. Det blir ikke kaffeservering i kirken. 

Håper alle nå har satt notene inn i riktig rekkefølge i et sort notehefte. Rekkefølgen fikk du i melding fra Grigory på hjemmesiden forrige uke. 

Torsdag 7/12 er det konsert i Kolbotn kirke kl 19.00. Vi har kirken fra kl 16.00, så møt opp så snart som du har mulighet til. Det blir gjennomgang kl 17.00. Dessuten er det litt småjobber som må gjøres før konserten, tenne lys, pynte juletreet, brette program osv. 

Antrekk damer: Sort, litt pent med en rød juleeffekt. Og husk å ikke ha på masse parfyme! Vi står ganske tett sammen i kirken!

Antrekk herrer: Mørk dress, hvit skjorte og rødt eller julete slips/sløyfe

Fint hvis ikke alle kjører hver sin bil til kirken, slik at alle parkeringsplassene rundt kirken er opptatt når publikum kommer. Kanskje noen kan parkere/møtes i garasjen på Kolbotn Torg og så samkjøre derfra til kirken? 

Det blir salg av billetter i døren på konsertdagen, men hvis noen vil kjøpe på forhånd, så har jeg med meg billettene på øvelsen til tirsdag. Betaling med Vipps. kr 150,- pr billett.

Ang julaften, så skal jeg få bekreftet med kirken når jeg er på kirkekontoret på tirsdag formiddag for å hente nøkkelen til kirken.

Etter julekonserten er det juleferie. Oppstart på nyåret er tirsdag 9/1-2024 kl 18.30 i Salong 1, som vanlig. 

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees vi til julestemning i kirken på tirsdag! 🎄 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️