JulekonsertSmil + info om julaften

Hei!

Da er konsertdagen her! Det blir spennende og veldig hyggelig å få synge julen inn i kveld! 🎶🌟🎄🌟🎶

Da vi øvde i kirken tirsdag, fikk jeg en del spørsmål ang praktiske ting rundt julekonserten. Jeg tror alt står i Ukens Smil uke 49, som ligger på hjemmesiden, men jeg skal ta de viktigste tingene en gang til her.

Vi har kirken fra kl 16.00, så fint om alle som har mulighet kommer da! Hoveddøren vil være låst frem til vi skal slippe inn publikum, så vær snill å bruke døren på den siden av kirken som vender mot Kolbotn sentrum.

Fint om ikke alle kjører hver sin bil og parkerer rundt kirken, slik at alle p-plassene er opptatt når publikum kommer. Kanskje noen kan avtale samkjøring? Kanskje noen kan parkere nede på Kolbotn Torg og sitte på med en opp til kirken (eller gå)?

Det er fint om flest mulig kommer kl 16.00, for det er en del ting som må gjøres i kirken før konserten, som å sette opp og pynte juletreet (et lite kunstig juletre som skal stå oppe på prekestolen), tenne lys, organisere billettsalg, henge opp plakater, flytte på forskjellige ting for å gi plass til alle i trappen opp mot alteret, ++.

Oppvarming og gjennomgang starter kl 17.00. Regner med at vi må ha innslipp ca 20 min før konserten starter. Konserten starter kl 19.00

Antrekk damer: Sort, litt pent med en julerød effekt

Antrekk herrer: Mørk dress, hvit skjorte og julete slips eller sløyfe

Husk at det kan være kjølig i kirken, så det kan være lurt å ha noe varmt på over finstasen inntil konserten starter. Ha også med varmt og kaldt drikke + evt en matbit.

Husk å sette alle notene i riktig rekkefølge inn i en sort notemappe! Fint om alle har navn i notemappen! Det er alltid noen som glemmer igjen notemappen sin! Her er rekkefølgen på sangene (P = piano, O = orgel):

Om det er noen spørsmål ang konserten i kveld, så send meg en sms (905 74 658).

Så en viktig informasjon ang julaften. Vi skal synge ved 15.00 gudstjenesten i Kolbotn Kirke. Jeg har fått positiv tilbakemelding fra 18 av dere og håper alle som har sagt de skal komme, virkelig kommer, slik at vi ikke blir et halvveis-kor! Vi skal stå oppe på galleriet, på høyre siden når man står med ryggen mot orgelet. 

Møt opp noen minutter før kl 15.00. Vær obs på at det kan være litt kaos ved kirken på det tidspunktet, når alle som har vært på 14.00 gudstjenesten skal ut av kirken og de som skal på 15.00 gudstjenesten skal inn.

Vi skal synge to sanger. Jeg skal avklare med Grigory hvilke to. Det blir to som vi har hatt på julekonserten. Vi har ikke dirigent på julaften, men får akkompagnement fra orgelet.

Vi starter opp igjen med øvelser etter juleferien tirsdag 9/1-2024

Da sees vi i kirken senere i dag! 🎶🌟🎄🌟🎶

Hilsen fra Anne

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️