JuleSmil

Hei og takk til dere alle for en flott julekonsert! Jeg har fått masse positive, gode tilbakemeldinger! Håper dere også har det!

Og så gøy at det ble så bra oppmøte av publikum!

Takk til Grigory som ledet oss gjennom konserten med stor entusiasme! 

Takk til Ansgar som akkompagnerte oss både på piano og orgel!

Takk til våre flotte solister, Are, Camilla, Snefrid og Vibeke! Så heldige vi er som har medlemmer som kan bidra med solosang! Dere er virkelig en verdifull ressurs for koret! Håper dere alle gir alle fire den rosen og positive tilbakemeldingen som de fortjener! Det skal mot til å tørre å stå frem og synge solo! Og jeg vet at det er noen flere blant oss som også gjerne stiller som solister ved neste anledning!

Jeg må også beklage at det ble feil i teksten jeg leste i kirken ang hvem som skulle synge solo. Det skjedde fordi det var blitt gjort forandringer etter jeg skrev teksten, og jeg var dessverre ikke blitt gjort oppmerksom på forandringene. Beklager det!

Takk til arrangementskomiteen som hadde kontroll på oppgavene sine!

Og takk til alle dere andre som hjalp til med små og store oppgaver!

Nå kan vi alle ta en velfortjent juleferie fra koret frem til tirsdag 9/1-2024. 🌟🎄🌟

Men noen av oss (18 stykker, om alle som har sagt de skal komme virkelig kommer) skal bidra med to sanger i Kolbotn kirke ved kl 15.00 gudstjenesten på julaftenDet er en viktig gjenytelse til kirken, som gjør at vi slipper å betale leie for kirken ved julekonserten vår. Husk at det er viktig at du virkelig kommer, hvis du har sagt at du skal, så ikke vi blir så få at vi ikke klarer å prestere på en tilfredsstillende måte!

Vi skal synge to sanger. Siden det ikke er så mange herrer som kommer på julaften, skal vi synge sanger der alle herrene synge samme melodi, dvs «Mitt hjerte alltid vanker» og «I en natt så klar og kald». Vi har ikke med dirigent, men får hjelp med akkompagnement fra orgelet. Møt opp litt før kl 15.00. Vi skal stå oppe på galleriet når vi synger. Antrekk er julestasen.

Da ønsker jeg alle som jeg ikke treffer på julaften en RIKTIG GOD JUL! 🌟🎄🌟

❤️ KOLBOTNKORET I VÅRE HJERTER! ❤️