JuleSmil, julaften og neste år.

Hei i julestria! 🌟

Da er det bare en uke igjen til julaften! 🎄

Alle som har sagt at de kan stille i kirken på julaften, møter noen minutter før kl 15.00. Gå opp på galleriet. Vi sitter/står på høyre del av galleriet, når du har orgelet bak deg. 

Vi skal synge «Mitt hjerte alltid vanker» – første og siste vers (dvs vi dropper det verset herrene pleier å synge alene), og «I en natt så klar og kald» – tre vers. På disse to sangene er det ikke egne stemmer for bass og tenor, men alle herrer har samme stemme (baryton). Ta også med notene til «Deilig er jorden». Den synges sammen med menigheten, men vi kan synge flerstemt på denne også. 

Første øvelse etter juleferien er tirsdag 9/1-2024. Kjenner du noen som du tror vil synes det er gøy å synge med oss, så be dem med! Vi trenger flere korvenner!

Grigory vil etter hvert legge ut informasjon om hva vi skal øve på. 

Så har vi fått litt mer informasjon om mentorseminaret som skal være lørdag 27/1-2024. Seminaret skal være i Sofiemyr kirke, Holbergsvei 45, Sofiemyr. 

Kolbotnkoret skal delta på lørdag 27/1 kl 9.00 frem til lunsj kl 11.30. Dørene åpnes kl 8:30, så det er sikkert lurt å være der litt i god tid. 

Til sist en liten informasjon om at Kolbotnkoret nå også er å finne på Instagram. Sjekk det ut!

Fortsatt god adventstid til dere fra Anne 🌟🎄🌟