RomjulsSmil

Hei alle korvenner! 🎶🎶

Håper du har hatt en fin julefeiring og nå nyter romjulsdager! 🌟🎄🌟

Først og fremst en stor takk til alle som møtte opp i kirken på julaften! Det ble en stemningsfull start på julekvelden! Flott at så mange hadde anledning til å stille! Og vi gjorde en fin innsats til tross for at noen av oss var litt rustne i stemmene. Supert også at både Ole Endresen og pappaen til Kristine ble med og styrket herregruppen!

Fortsatt er det juleferie og vi møtes ikke igjen før tirsdag 9/1-2024 kl 18.30 i Salong 1 i tredje etasje i Kolben. Grigory vil legge ut informasjon på hjemmesiden om hva vi skal starte opp å øve på. Som vanlig blir de første øvelsene av semesteret åpne for de som måtte være nysgjerrige på hvordan det er å synge i koret vårt. Vibeke (R-A) jobber med PR for de åpne øvelsene på nyåret, men fint om alle deler informasjonen, både digitalt og muntlig. Om du kjenner noen som kanskje kan tenke seg å synge med oss, så inviter dem med på øvelse!

Programmet for vårsemesteret tar etterhvert form, og kalenderen på hjemmesiden vil oppdateres fortløpende. Det vi foreløpig vet er:

Tirsdag 9/1-24 starter vi opp etter juleferien, åpen øvelse

Lørdag 27/1-24 kl 9.00 – 11.30 er det mentorseminar for Grigory og Kolbotnkoret i Sofiemyr kirke, Holbergsvei 45, Sofiemyr. Oppmøte ca 8.30

Tirsdag 13/2-24 blir det årsmøte og medlemsmøte. Innkalling kommer i januar

Tirsdag 20/2-24 er det vinterferie

Lørdag 16/3-24 satser vi på å ha dagseminar på Høyås, men datoen er foreløpig ikke 100% bekreftet

Tirsdag 26/3-24 er det påskeferie

Fredag 19/4 – mandag 22/4-24 skal vi på kortur til Garda, Italia

Fredag 17/5-24 deltar vi på feiringen av nasjonaldagen med våre tradisjonelle sangoppdrag, både ved flaggheising og for beboerne på Høyås

I tillegg prøver vi å få til en korkafe i juni, samt at festkomiteen har begynt å jobbe med en korfest i løpet av våren.

Da ønsker jeg deg en fortsatt god romjul og et riktig godt nytt år! 🎉🎉

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️