Ukens Smil uke 2

Godt nytt år alle korvenner! 🌟 Håper alle har hatt en fin juleferie, og at alle er klare for oppstarten av vårsemesteret! 🎶🎶

De første øvelsene nå i januar er åpne for nye interesserte sangere, så ta vel i mot alle nye som dukker opp! Og om du kjenner noen som har lyst til å prøve å synge i kor, er det bare å invitere dem med! Men selv om vi har åpne øvelser, skal vi øve som normalt. Første arrangement vi skal øve til er korturen i april, og selv om du ikke skal være med på kortur, er det nyttig for deg å være med å øve, for sangene vi øver inn skal også brukes i andre sammenhenger i løpet av våren, som 17. mai og korkafe. Styret skal også undersøke om det blir korsang på Roseslottet i år, så kanskje vi får vært med der i år også. 

Grigory har lagt ut informasjon på hjemmesiden om hva vi skal øve på fremover. Thor har lagt oversikten over repertoaret inn i kalenderen. I kalenderen finner du også alle vårens aktiviteter som vi på det nåværende tidspunkt har oversikt over. 

Minner om mentorseminaret i Sofiemyr kirke lørdag 27/1 kl 9.00 til kl 11.30. Oppmøte ca kl 8.30.

Som nevnt i forrige Smil, blir det årsmøte tirsdag 13/2. Valgkomiteen jobber med å sette sammen de forskjellige komiteene, og styret oppfordrer alle til å være positive til å være med på den felles oppgaven det er å drive koret vårt! Innkalling til årsmøtet kommer i neste Smil. 

Nå er det bekreftet at det blir vårseminar på Høyås lørdag 16/3. Mer info kommer etter hvert. 

Husk på å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på i hver enkelt sang.

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees vi til tirsdag til nytt semester og nye, spennende sanger! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️