Ukens Smil uke 4

Hei igjen! 🎶🎶

Nok en uke er snart omme og det er tid for Ukens Smil! Takk for fin øvelse sist, og velkommen til nye korvenner, Jan Egil, Heidi og Linda! Håper dere vil like dere og blir med oss videre!

Tirsdag er det øvelse igjen og vi fortsetter på vårens repertoar. Grigory vil informere om hvilke sanger vi skal konsentrere oss om på øvelsen. Repertoarliste, noter og øvefiler finner du her inne på hjemmesiden. Hvis du kan printe ut noter selv er det fint. Hvis ikke, snakk med Anne-Kari i notekomiteen.

Minner om mentorseminaret i Sofiemyr kirke lørdag 27/1 kl 9.00 til ca 11.30. Dørene åpner kl 8.30, så vær snill å komme i tide før seminaret starter kl 9.00. Ta med noter til følgende sanger:

Bort alt hva tro gjør

Dream Tryst

Vårsøg

Jeg håper alle forstår viktigheten av å delta på seminaret og at flest mulig kommer, både nye medlemmer og de som har vært med lenge! Det er viktig at vi stiller som et kor med alle stemmegrupper! Vi er faktisk veldig heldige som er blitt plukket ut til å være med på mentorordningen, for det er mange kor som søker og få som får bli med! Dette må vi se på som en felles dugnad for at både koret og Grigory skal bli bedre! 

Som nevnt i forrige Smil, blir det både årsmøte og medlemsmøte tirsdag 13/2. Begge deler i Salong 1 der vi pleier å øve. Siden Grigory har så lang reisevei, har vi blitt enige om at det ikke blir øvelse den tirsdagen, men bare møter! Vi starter til vanlig tid kl 18.30, og kan ha en kaffepause mellom de to møtene! Igjen vil jeg presisere at det er viktig at alle deltar på møtene selv om det ikke blir øvelse! Begge møtene er viktige for oss alle, både for å få informasjon om det som foregår i koret, og for å ta opp saker man går å tenker på. Innkalling til både årsmøtet og medlemsmøtet kan du lese i forrige Ukens Smil under her på hjemmesiden.

OBS! VIKTIG MELDING FRA VALGKOMITEEN: De av dere som er blitt spurt om å sitte i komiteer må huske å gi valgkomiteen tilbakemelding innen førstkommende mandag, da valgkomiteen skal ha møte førstkommende tirsdag!

Minner om å begrenser bruk av parfyme når man skal på korøvelse! Vi har medlemmer som er allergiske og som får problemer med stemmen pga parfymelukt!

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees og høres vi til tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️