Ukens Smil uke 5

Hei alle glade sangervenner! Fredag og tid for Ukens Smil! 😊

I morgen møtes vi til mentorseminar i Sofiemyr kirke. Seminaret starter kl 9.00. Oppmøte senest kl 8.45. Seminaret varer til lunsj, ca kl 11.30. Ta med noter til: «Bort alt hva tro gjør», «Dream Tryst» og «Vårsøg». Som det ble informert om på forrige øvelse, er det bare vårt kor som skal være tilstede på det tidspunktet vi har fått tildelt, men alle fire dirigentene pluss mentor fra Koralliansen skal være der sammen med oss. Ta også med noe å skrive med og drikke. 

Tirsdag er det øvelse igjen og Grigory vil informere om hvilke sanger vi skal ha fokus på. Sangene vi øver på nå er repertoaret for våren og skal brukes til alle arrangementer som koret skal delta på fremover mot sommeren, som kortur, 17. mai og korkafe. Kanskje får vi til en gjentagelse av minikonserten på Roseslottet også. Informasjon kommer etter hvert her i Smilet på hjemmesiden.

Jeg har fått noen tilbakemeldinger på at de øvefilene med video, som Grigory har lagt inn i notearkivet, ikke lar seg åpne. Grigory er klar over problemet og skal fikse det. 

Beklager at jeg forårsaket styr som medførte at vi måtte flytte rundt på plassene våre på siste øvelse, men det er jo bedre at stemmegruppene sitter samlet, i hvert fall mens vi innøver nye sanger. Vi i soprangruppen har sittet litt hulter til bulter, så det var greit å få samlet 1. sopraner i ene enden og 2. sopraner i andre enden av soprangruppen. Vi er for tiden ti 1. sopraner og ni 2. sopraner, så vi bør sitte 4 eller 5 foran og 4 eller 5 bak. 

Minner om at det er årsmøte og medlemsmøte i Salong 1 tirsdag 13. februar kl 18.30. Håper alle prioriterer å komme på møtene! Husk at du er viktig for årsmøtet og årsmøtet er viktig for deg! All info om møtene finner du i Ukens Smil uke 3 under her. Husk at fristen for å melde saker til styret er 31. januar.

Nytt på hjemmesiden nå er at instruksene til alle komiteene er lagt inn, slik at alle medlemmer kan åpne dem og lese dem. Trykk på «Medlemmer» i fanen og åpne «Dokumentarkiv». Trykk så på «Komite instruks». Da får du opp alle instruksene. Dobbeltklikk på den instruksen du ønsker å lese. Da lastes den ned og du kan åpne den ved å trykke på den lille pilen inne i en sirkel øverst i høyre hjørne.

Skal du være med på korturen til Italia i april og fortsatt ikke har svart turkomiteen på deres spørsmål ang de ekstra utfluktene, er det fint om du gjør det med en gang. Turkomiteen venter på svar! Husk også at betalingsfristen for restbeløpet er 12/2.

Husk å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det er lurt å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

Sees og høres i morgen! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️