Ukens Smil uke 6

Hei igjen på en grå og våt februardag! Godt at det går mot lysere tider!

Håper alle leser alt som står i Smilene! Det som står sist i Smilet er like viktig som det som står først. I dag får du et lite tips nederst i Smilet, så les alt! 😉

Først i dag takk til alle som deltok på mentorseminaret sist lørdag! Supert at så mange hadde anledning til å komme! Håper alle syntes det var gøy og lærerikt! 

Tirsdag er det selvsagt øvelse igjen, Grigory har lagt ut informasjon om hva vi skal øve på. Grigory har også fått ordnet på de nye øvefilene/øvevideoene slik at de nå går greit å åpne. De er bedre enn de gamle øvefilene og er med pianoakkompagnement og en strek som viser hvor i noten man er. 

Minner om at selv om du ikke skal være med på kortur, så er det viktig å være med på øvelsene fremover for å lære sangene vi jobber med for tiden. Vårens repertoar skal også brukes på 17. mai, på korkafe og kanskje også på Roseslottet.

Til deg som skal være med på kortur, husk at innbetalingsfristen er 12/2.  Kontonr 1614 27 89284  Husk å skrive hvem innbetalingen er fra. 

Og så var det tipset, som jeg lovet øverst i Smilet. Vi jobber stadig med hjemmesiden, og det siste som er nytt der nå, er historien om opprinnelsen til Kolbotnkoret. Gå inn på «Om oss» og «Korets historie». Hvis du scroller forbi det som står om 2023 og 2022, finner du historien fra 1921. Teksten er forfattet av korets første leder etter at koret ble et blandakor, Marit Haave, og ble fremført som en tale ved korets jubileum i 1986.  

Det er lurt å ta med drikke til å fukte strupen med underveis i øvelsen. Ta også med noe å skrive med. Det kan være greit å notere i notene alt man skal huske på hver enkelt sang. 

Husk også å melde i fra hvis du ikke kan komme på en øvelse. Minner om at du kan melde fra om fravær inne på hjemmesiden. Alternativet er å sende melding til Thor (977 94 415) eller til meg (905 74 658).

God helg, så sees vi på tirsdag! 🎶🎶

❤️ Kolbotnkoret i våre hjerter! ❤️